2777
2789
مال من مربع برموداست    

یکی اضافه داری تو😂خدا شرشو کم کنه ک تو هم بشی مثلث

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
یکی اضافه داری تو😂خدا شرشو کم کنه ک تو هم بشی مثلث

خخخ جدی ها.مادر شوهر خواهر شوهر.خاله های شوهر.دختر خاله ی شوهر.اوه شد پنج ضلعی که

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایه دیدی عکسو؟

آره دیدم

میخواستم ریپلایت کنم، شار ژ گوشیم 1 درصد بود دیگه زدمش به ش ا ر ژ... 

عکست بامزه بود، خوشگلی😍 دندونای مرتبی هم داری

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خخخ جدی ها.مادر شوهر خواهر شوهر.خاله های شوهر.دختر خاله ی شوهر.اوه شد پنج ضلعی که

تو ک وضعت خرابه

من فقط مادر شوهر خواهر شوهرو برادرشوهر میشن سه نفر.. البته زندایی شوهرمم هستش جز برمودا حساب نمیشه کثافت

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
تو ک وضعت خرابه من فقط مادر شوهر خواهر شوهرو برادرشوهر میشن سه نفر.. البته زندایی شوهرمم هستش جز بر ...

من بدبختم نه؟برای ما همه شدن سالار پوووووف بابا

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من بدبختم نه؟برای ما همه شدن سالار پوووووف بابا

چون نمیشه سکوت کنی بنظرم زبون درازی کن ک بترسن زیاد باشون بگو بخندنکن مغرور باش اخمو باش تحویلشون نگیر بذار بترکن

چون نمیشه سکوت کنی بنظرم زبون درازی کن ک بترسن زیاد باشون بگو بخندنکن مغرور باش اخمو باش تحویلشون نگ ...

اره تازه به این نتیجه رسیدم