2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم ی نذری بردار ایشالله زود خونه دار بشی از شر اینا خلاص شی

ایشالا ک مستقل میشم ی دل سیر زندگی میکنم🤩

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
چقد کوته فکر بودن تو تکی که باردار نشدی اخه

حالا جالبه که مادر شوهره خودشم تو دوران عقد حامله شده و اینطوری با من رفتار کردن

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نهههههههه!!!!!!!

به خدا.به ما که میرسه همه چی بد میشه.تازه اونام شیش ماه بوده عقد بودن حامله شده.من که بعد یازده ماه حامله شدم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نهههههههه!!!!!!!

بعد توجیهشونم اینه که زمان ما وسایل پیشگیری مثل الان نبود.شما باید حواستونو جمع میکردین

تو خیلی خانمی کردی انقد احترامشونو نگه داشتی

به خدا هنوز میرم خونشون نصیحت میکنن که از این به بعد حواستونو جمع کنین اینجوری کنین.اشتباه کردین.همش هم که میگه مراقب پسرم باش.بهش برس.به خدا یه جوری برخورد میکنن با آدم که انگار هیچی حالیش نمیشه

منکه از شدت دندون درد نمیتونم بمونم😭😭 فردا میام میخونم سحرتون بخیر خانمای گل💙🙏

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
همه چی بوده والا کاندوم برا امروز و دیروز نیس که

هیییییی.چی بگم والا اینقد دلم میخواد دیگه باهاشون کاری نداشته باشم.هروقت دعوتم کردن برم.ولی خب نمیشه شوهرم ناراحت میشه اینجوری.بعدشم شوهرم همش یه روز اینجا هست.باز بخواد بره خونشون من نرم باید چهار پنج ساعتی نبینمش.مگه دلم وامیسته؟

مادرشوهر خواهرشوهر و ی برادرشوهر دارم ک یکی ازون یکی ظالمتر خواهرشوهرم متاهله ی شهر دیگ ولی هرهفته ...

مال من مربع برموداست