2777
2789
ﻣﻨﻢ ﮔﺸﻨﻢ ﺑﻮﺩ ﭼﻴﺰﻯ ﭘﻴﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﺩﺍﺭﻡ ﮔﻮﺟﻪ ﺧﺎﻟﻰ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻫﻞ ﺷﻴﺮ ﺷﻴﺮﻳﻨﻰ ﺍﻳﻨﺎ ﻧﺴﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﺍﺷﺘﻳﻢ

حداقل نمک بزن🤕

لایک نکنید🙂‍↔️

از مادرشوهر خبیث تر نداریم تو دنیا یعنی افریته و عجوزه ن همشون...حتی مادرخودم ک انقد خانومه و عروسشو دوس داره ولی بعضی وقتا مادرشوهر بازی داره اذیت میکنه عروسو 

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چجور دلش میاد تو الان دو نفری نوه اش داره غذا میخوره درواقع

4 تا پسر داره عاشقشونه ولی چش دیدن شوهر منو نداره وقتی شوهرم غذا بخوره میاد بم میگه مرض بخوره جاش سرطان بگیره چرا از خونم نمیرین بیرون،بخدا فقط چون کارگره و نداریم وگرن ی ساعتم نمیموندیم اینجا

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
4 تا پسر داره عاشقشونه ولی چش دیدن شوهر منو نداره وقتی شوهرم غذا بخوره میاد بم میگه مرض بخوره جاش سر ...

چقد بد 

خیلی ناراحتت شدم

ولی هرچی هم بگه باز بمونین همونجا

بالاخره تو این شرایط مالی نی نی هم بیاد وضع مالی بدتر میشه

من مادرشوهرم ابنا قراره برامون گوشت بیارن

چون شوهرم در حال تحصیله هنوز

بعد الان از قبل ماه رمضون دیگه نیاوردن

فک کن

یعنی اونموقع ی کیلو نیم دادن

الان چقد وقته؟؟

لایک نکنید🙂‍↔️

خوراکیتو اگر خراب نمیشه بزار تو اتاق همسرت جطوره باهات؟؟

یخچال خودمه گذاشتمش تو اتاقم برا بارداریم

وقتی تو اتاق نیستم میاد درشون میاره میبرتشون برا بقیه،تو کمدم ک نمیشه بذارم افتضاح گرمه خراب میشن، مثلا کولرمو روشن میکنم همین ک بزنم بیرون میاد خاموش میکنه میگه پول برق میاد

همسرم ماهه بخدا مهربونتر ازش ندیدم 

امروز روم نشد بمونم رو سفره غذا بخورم اومدم تو اتاقم ب بهونه دندون درد اونم غذا نخورد موند تا عصر ک از خواب بیدارشم رفت پیتزا و همبر گرفت برا دوتامون مادرش خواست بترکه عوضی

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
چی میگه مثلا

رفتیم مسافرت الان بهم گفت برو چایی بیار نامزدم گفت من میرم وقتی رفت بهم گفت خستش نکن ایقد اگر شوهرم دستمو بگیره میگه ماهم هستیم یا بهم میگه لباس درست بپوش قیافت ضایعه هست حسودددد