2777
2789
مادرشوهرا همینن یکمی سنگ میشه دلشون به عروس تو غصه نخوریا

اصلا ازش توقع نداشتم.دختر خودشم حامله ست اینقد بهش میرسه همش میگه برات چی بیارم چی بخور خوبه.از پله ها بالا پایین نرو.اونوقت وقتی فهمید من حاملم اینقد اذیتم کردن.مجبورم کردن سقط کنم.

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من که بچه خیلی دوست دارم.ینی اگه خدایی نکرده دیگه بچه دار نشیم شوهرم بیچاره ست.بس که بهش بگم تو گفتی ...

توکلت ب خدا باشه ایشالا ک میده دوباره

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ازش توقع نداشتم.دختر خودشم حامله ست اینقد بهش میرسه همش میگه برات چی بیارم چی بخور خوبه.از پله ...

مادرشوهرا😏😏😏

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
اصلا ازش توقع نداشتم.دختر خودشم حامله ست اینقد بهش میرسه همش میگه برات چی بیارم چی بخور خوبه.از پله ...

وای خیلی بهت بد کردن

ولی یکسال از من کوچیکتری

نگران نباش کلی وقت داری برا بارداری عزیزم

لایک نکنید🙂‍↔️

جدی چرا انقد دلسنگ میشن؟

مال من از سنگ بدتره، دقیقا نونارو میشمره ببینه چنتا خوردم😂میدونه باردارم و اشتهام با قرصا باز شده ولی همش طعنه میزنه ک امروز چنتا نون خورد امروز میوه خورد فلانو خورد خیلی اذیت میشم همشم میام تو اتاق گریه میکنم اخه شوهرم فعلا دستش خالیه ک بریم رهن یا خونه بخریم مجبورم تحملش کنم

من هروقت ک بخوام برم حموم باید صبرکنم مادرشوهرم بزنه بیرون ک متوجه نشه ینی5 بار حموم کنم اون یبارشو میدونه 4 تاش مخفیه، ب بدجنسی مادرشوهر من دیدین عایا؟ 

مال من از سنگ بدتره، دقیقا نونارو میشمره ببینه چنتا خوردم😂میدونه باردارم و اشتهام با قرصا باز شده و ...

وای خدا بگم چیکارش کنه مادرشوهرتو

این دور از انسانیته حتی

چقد بد و زشت

کاش خدا به دلش بندازه باهات مهربون بشه

لایک نکنید🙂‍↔️

دردت به جونم نمیتونم بگم بیخیال باش چون نمیشه ولی یکم تحمل کن بخاطر نی نی 

هرچیزیم بذارم تو یخچال میاد میخوره و میره زورش میاد من بخورم تحمل میکنم فعلا ولی ارزوی مرگ خودشو دخترشو دارم