2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندایی عجوزس دایی ها که داشتن همو میکشتن چی ان؟

اونا بی تقصیرن

تربیت پدرو مادر بی اهمیته

زنداییا بدجنسن فقط

والا من از صب تا شب باید پادرمیونی کنم ک مادرشوهرم بچه هاشو نندازه ب جون هم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

زندایی عجوزس دایی ها که داشتن همو میکشتن چی ان؟

اونا کم عقلن که با حرف یه زن افتادن به جون هم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

لابد سهم بیشتری میخواسته ؟ دو تا برادر الان سالمن آسیب ندیدن

نه خدارو شکر خوبن با یه مشت و سیلی تموم شد قضیه قرار بپد بیشتر ارث برسه به اون داییم زن داییم مداخله کرد امد شوهرشو پر کرد که چرا اون ارثیه بیشتری بگیره و اینا خلاصه داییم رفت خونشون به دعوایی شد ولی کتک کاری کمتر بود