2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 83 پست
خوشبحالتون واقعا. یکی مثل ما تو خرج مجردیش مونده یکی مثل شما انقد تو رفاه خدا بیشتر بده  بهتون

یکی مثل شما زیر باد کولر... 

یکی عین من ۵سال ۵صبح از در خونه رفته بیرون ۱۲شب اومده...

شوهرش ۷صبح رفته ۱۲شب اومده ...ک همچین شرایطی رو فراهم کنه....

خدا ب همه بده ما هم جزشون ان شالله❤

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم همش میگه سه تا منم بشدت عصبی میشم پسرم 2سالشه شب و روز خودم درگیرشم تو شهر غریب و دست تنها

خودت سخت میگیری عزیزم، راحت بگیر ببین چقدرراحته، من تو غریب هم نبودم ولی تمام کارای بارداری، زایمان و بعدش و بزرگ کردن بچه ها رو خودم و همسرم بدون کوچکترین کمکی از کسی انجام دادیم، همه چیشونم تنظیم و قانونمند،، خواب نه شب، غذا خوردن و.... 

💗💗💗

سلام،من امروز عضو شدم، خوشحالم که به جمع نی نی سایت وارد شدم.

حقیقتا دو سال و چند ماهی هست که ازدواج کردم و دو سالی هم هست که تو اقدام هستم البته خیلی جدی و منظم نبوده و چون پری هام منظم نیست فکر میکنم در مواقع خوبی اقدام نکردیم.

خدایا شکرت   
کاملا موافقم. تازه داری به آرامش میرسی. برا بچه آوردن وقت هست ولی این روزات دیگه برنمیگرده

دقیقا.قطعا من وقتی به کارای مورد علاقم برسم و شاد باشم و اونطور که میخوام زندگی کنم برای بچم هم مادر بهتری هستم

تا اینکه مادر دو تا بچه باشم و روحیم برای رسیدگی بهشون خوب نباشه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
یبوست و رفلاکس و اسهال و مریضیش هزارتا دردسر داره همین یدونه رو بزرگ کنم بسه بحث غذانخوردنش ب کنار ...

واقعا بچه داری مسئولیت سنگینیه توی هر مقطعی مسائل و مشکلات خودشو داره

خدا براتون حفظش کنه

دقیقا.قطعا من وقتی به کارای مورد علاقم برسم و شاد باشم و اونطور که میخوام زندگی کنم برای بچم هم مادر ...

آفرین. من پسرم ۷ سالشه الان که هم خودم از جوونیم لذت بردم هم برا پسرم از محبت و مراقبت کم نزاشتم هم پسرم دیگه میتونه خودش کارهاش رو انجام بده و زیاد به من نیاز نداره تازه میخوام اقدام کنم برا دومی

آفرین. من پسرم ۷ سالشه الان که هم خودم از جوونیم لذت بردم هم برا پسرم از محبت و مراقبت کم نزاشتم هم ...

خدا حفظ کنه واستون

خودت سخت میگیری عزیزم، راحت بگیر ببین چقدرراحته، من تو غریب هم نبودم ولی تمام کارای بارداری، زایمان ...

2سال تمام کهنه شستم زایمان طبیعی و کولیک تا 8ماهگی و فراموش نمیکنم،بحث سخت گرفتن نیس بدنم بشدت ضعیف شده توان ندارم واقعا کاشکی 2تا بچه رو به نحو احسن بزرگ کنیم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
یکی مثل شما زیر باد کولر...  یکی عین من ۵سال ۵صبح از در خونه رفته بیرون ۱۲شب اومده... شوهرش ۷ ...

پنج صب میرین دوازده میاین چ جوری میخاین چارتا بچه بیارین سخت نیست کی نگه میداره البته که ادم تا زحمت نکشه پولی نداره البته منظورم برای این بود شغل دارین من والا من ادم تنبلی نیستم برم زیر باد کولر بخابم سه سال درسم تموم شده مشکلاتی برام پیش اومد نشد برم سرکار الان هر جا میرم میگن سابقه کار والا کلا ادمی نیستم بخام  بشیتم خونه کاری نکنم حسرت کسی بخورم همیشه تلاش کردم تما تو این مملکت بعضی چیزها دست من نیست‌من منظوری نداشتم البته اگر بهتون برخورد  یارناراحت شدید ببخشید 

یکی مثل شما زیر باد کولر...  یکی عین من ۵سال ۵صبح از در خونه رفته بیرون ۱۲شب اومده... شوهرش ۷ ...

ولی شما اگر جای من باشی چی میگی که با هزار تا نیاز پا گذاشتم روی همه دلخوشیهام قید ازدواج زدم بخاطر ک مادرم نداشت و نمیتونست هزینه ها ازدواجمو بده یمدتم کارهای غیر مرتبط با رشتم کردم حتی پولهامو برای زندگی مادرم خرج میکردم   بهترین چیز تو زندکی یدختر ازدواج  هست رو زدم خوشی بخودم حروم کردم تازه با هر شرایط بدی  کار کردم با حقوق کم فقط برای اینکه پارتی نداشتم با رشتم بزم سرکار  و خرج مادرمم دادم فک نکنم بتونم راحت زیر باد کولر بخابم!! 

ولی یچیزی الان برام سوال شد  شما تو این پنج ساعت  کی به زندگیتون میرسین چ جوری بعد میخاین به بچه هاتون برسین شمارو نمیبینن تمام روز گناه دارن که اونم نه یکی چهار تا اخه همه چی که نیاز مالی نیست وقتی زن شوهر زیاد به مسایل مالی توحه کنن  بچه هام براشون پول با ارزشت تر همه چی میشه تو زندکی .البته ببخشید دخالت کردم سوال بود برام چون خودم همیشه فک میکنم کسی ک شاغل باشه نمیتونه درست به زندکی شوهرش برسه چه برسه اینهمه بچه داری کنه بعدشم فک کنم شما بنیه بدنیتون خوب باشه که اینهمه ساعت کار میکنید من هشت ساعت کار کنم جونم میاد بالا خیلی ضعیف بدنم 

2سال تمام کهنه شستم زایمان طبیعی و کولیک تا 8ماهگی و فراموش نمیکنم،بحث سخت گرفتن نیس بدنم بشدت ضعیف ...

منم زایمانم طبیعی بوده، خب سختی‌های خدشم داره عزیزم، انشاالله حالا دوتا تو با خوبی و خوشی بزرگ کنی و سر دومی راحت تر باشی

💗💗💗