2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 83 پست
بچه داری خیلی سخته...ان شاالله اینبار مادربشی

برای نگه داشتنش آدم زیاد هست دورم ... دورم ک میگم همه دیوار ب دیوار و همسایه ایم.... 

ان شالله 🌹🌹🌹

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دمتگرمممم... خدا ان شالله زود زود چهارمی رو هم بده بغلت 😍😍 برای منم دعا کن

قربونت عزیزم تو هم همینطور خدا چهارتا نی نی سالم بهت بده ایشالا، من سومیم  تازه هفت ماهشه. باید یه نفسی تازه کنم برم توکار چهارمی😁

💗💗💗
قربونت عزیزم تو هم همینطور خدا چهارتا نی نی سالم بهت بده ایشالا، من سومیم  تازه هفت ماهشه. باید ...

ان شالله.

ای جانم .... ببوسش از طرف من 😍😍😍😍

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
آخ گفتی منم اصلا دیگه نمیخوام

وای اصلا فکرشم‌نمیتونم بکنم‌از اول بارداری و شب نخوابی و شیر خشک و پوشک عوض کردن و......

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
اولی رو ۲۶ سالگی به دنیا آوردم الان ۴ سالشه دیگه هم‌قصد ندارم‌بچه بیارم تازه از سختی درومده و میتو ...

کاملا موافقم. تازه داری به آرامش میرسی. برا بچه آوردن وقت هست ولی این روزات دیگه برنمیگرده

وای اصلا فکرشم‌نمیتونم بکنم‌از اول بارداری و شب نخوابی و شیر خشک و پوشک عوض کردن و......

یبوست و رفلاکس و اسهال و مریضیش هزارتا دردسر داره

همین یدونه رو بزرگ کنم بسه

بحث غذانخوردنش ب کنار،که چقد لاغر شدم خودم

قندعسل دارم من😍❤