2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 83 پست
یکی مثل شما زیر باد کولر...  یکی عین من ۵سال ۵صبح از در خونه رفته بیرون ۱۲شب اومده... شوهرش ۷ ...

عه من تاپیکتو خوندم عزیز سنتون چقدر کمه چ حوری حسابدار مغازه دایی شدین لابد فنی حرفه ای خوندین اره؟؟اخه لیسانس ک سنتون نمیخوره همینجا از پنج صب میرین تا دوزاده شب؟؟بیا نگقتم پارتی بازیه خخخ   ببخشید انقد سوال میکنم چون خودم تلاش کردم سه سال برای کار هیچ ثمری ندیدم از همه شاغلا پیگیر میشم ببینم اونا چ جوری  شغل دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پنج صب میرین دوازده میاین چ جوری میخاین چارتا بچه بیارین سخت نیست کی نگه میداره البته که ادم تا زحمت ...

بالاخره ۱۲ببعد خدا بزرگه 😂😂😂

بچه هام ب دنیا بیان تا ۱سالگیشون نمیرم سرکار....

ان شالله شمام کار پیدا میکنی ب زودی....

هرکی ۱شرایط خاص داره ... حالا شما شرایط بدت ۱جوره شرایط بد من ۱جور، شرایط خوب شما ۱جور شرایط خوب من ۱جور... 

امیدوارم زود زود مشکلات همه حل بشه شما هم جزش....

۱ازدواج فوق موفق هم داشته باشی... 🌹🌹🌹

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عه من تاپیکتو خوندم عزیز سنتون چقدر کمه چ حوری حسابدار مغازه دایی شدین لابد فنی حرفه ای خوندین اره؟؟ ...

ن رشتم ریاضی نوشتم ک .... کلاس خصوصی حسابداری و نرم افزار بیرون رفتم. 

من ۱۸سالم بوده کارم و شروع کردم... دیگ داییم ۱آدم معتبر میخواست ک دخل و خرج کاسبیش دستش باشه ... این فرصت و ب من داد .... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ولی یچیزی الان برام سوال شد  شما تو این پنج ساعت  کی به زندگیتون میرسین چ جوری بعد میخاین ...

گلم من تمام خواب مفیدم ۵ساعته خیلیییا.... شب خیلی بخوابم ۳شب میخوابم ۵میرم. ولی ظهر ساعت ۱۱میام میخوابم تا ۲ظهر معمولا... 

من محل کارم پایین خونمونه تقریبا دور نیست 😁😁 کارام و ک رو ب راه سر صندوق دارا خلوته میرم خونه. حالا شوهرم ببینه میرم خونه میاد یا خونه این و اونیم ... تاپیکم و ک خوندی چجوری زندگی میکنیم.🤪🤪🤪

من دچار بیماریه افت قندم و این بی خوابیم بیشترین اسیب و بهم میزنه ولی عادت کردم نمیشه دیگ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=99645366]ن رشتم ریاضی نوشتم ک .... کلاس خصوصی حسابداری و نرم افزار بیرون رفتم.  من ۱۸سالم بوده کارم و ش ...[/QU

تما خدا شمارو خیلی دوست داشته که هم تو کار هم ازدواج موفق شدی انشالله دعاتون در حقم بگیره بخدا منم خیلی سختی کشیدم پدر نداشتم بشدت نیاز مالی دارم توروخدا دعام کن بازم شکر داییتون وسیله خیر شد  براتون من ک اشناهامون همه برای خودشون کسی هستن اصلا سال به سال به ما سر نمیزنن ولی من امیدم بخداست نه بنده خدا 

گلم من تمام خواب مفیدم ۵ساعته خیلیییا.... شب خیلی بخوابم ۳شب میخوابم ۵میرم. ولی ظهر ساعت ۱۱میام میخو ...

اره فک کنم شما یکم سخت کوشم هستی من یکم تو ضعف و مریضی لوس شدم بهر حال خوشبخت باشی داستانت خیلی باحال بود خصوصا اونحا که همه با موتور اومدن دنبالتون خیلی خندیدم همیشه خوشبخت باشی خانومی 

اره فک کنم شما یکم سخت کوشم هستی من یکم تو ضعف و مریضی لوس شدم بهر حال خوشبخت باشی داستانت خیلی باحا ...

فدات عزیزم ❤❤❤

امیدوارم ۱روزی انقدر خوشبخت باشی سختیات یادت بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40