در حال اقدام برای اولی ۲۴سالمه... بی شک پشت سر هم و رگباری ۴تا میارم....😂😂😂
البته ان شالله خدا بهم ۴قلو بده
فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من بچه اول تازه دو ماه بود رفته بودم تو ۱۶ بدنیا اومد الان دخترم ۵ سالشه میخوام چند ماه بعد باردار بشم سال بعد بدنیا بیاد اما همه میگن نه خیلی زوده نمیدونم چیکار کنم
من بچه اول تازه دو ماه بود رفته بودم تو ۱۶ بدنیا اومد الان دخترم ۵ سالشه میخوام چند ماه بعد باردار ب ...
ب همه ربطی نداره کار خودت و بکن 😁😁😁
فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من اولیم دو سال بعد از عروسیمون ب دنیا اومد، دومی دو سال و نه ماه بعد از اولی ب دنیا اومد و سومی هم سه سال و خورده ای بعد از دومی، همشونم خودم خواستم با برنامه ی ی، من از اول نظرم این بود ک آدم باید هر چنتا بچه میخاد با فاصله سنی های کمتر بیاره ک هم خودشون با هم جور تر میشن و هم سن و اعصاب پدر و مادر کشش بیشتر داره