2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

430 بازدید | 83 پست

خانوما بچه اولتون و چندسالگی آوردین و دومی رو کی میخواین بیارین؟؟و به نظرتون بهترین سن واسه مادر شدن تا کی هست؟؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین سن ۱۸سالگیه ...‌ 

در حال اقدام برای اولی ۲۴سالمه... بی شک پشت سر هم و رگباری ۴تا میارم....😂😂😂

البته ان شالله خدا بهم ۴قلو بده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من بچه اول تازه دو ماه بود رفته بودم تو ۱۶ بدنیا اومد الان دخترم ۵ سالشه میخوام چند ماه بعد باردار بشم سال بعد بدنیا بیاد اما همه میگن نه خیلی زوده نمیدونم چیکار کنم 

من بچه اول تازه دو ماه بود رفته بودم تو ۱۶ بدنیا اومد الان دخترم ۵ سالشه میخوام چند ماه بعد باردار ب ...

ب همه ربطی نداره کار خودت و بکن 😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بهترین سن ۱۸سالگیه ...‌  در حال اقدام برای اولی ۲۴سالمه... بی شک پشت سر هم و رگباری ۴تا میارم. ...

4تا😲😲😲،من اولی و 23اقدام کردم و 25مامان شدم

بهترین سن ۱۸سالگیه ...‌  در حال اقدام برای اولی ۲۴سالمه... بی شک پشت سر هم و رگباری ۴تا میارم. ...

خوشگلم اونوقت بودجه ای برای تامین ایند شون و کیفیت زندگیشون داری یا واسه دلت خودت فقط میخوای بیاری😊

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅

من اولیم دو سال بعد از عروسیمون ب دنیا اومد، دومی دو سال و نه ماه بعد از اولی ب دنیا اومد و سومی هم سه سال و خورده ای بعد از دومی، همشونم خودم خواستم با برنامه ی ی، من از اول نظرم این بود ک آدم باید هر چنتا بچه میخاد با فاصله سنی های کمتر بیاره ک هم خودشون با هم جور تر میشن و هم سن و اعصاب پدر و مادر کشش بیشتر داره

💗💗💗
من بچه اول تازه دو ماه بود رفته بودم تو ۱۶ بدنیا اومد الان دخترم ۵ سالشه میخوام چند ماه بعد باردار ب ...

الان 21هستین؟؟

4تا😲😲😲،من اولی و 23اقدام کردم و 25مامان شدم

اری تازه ب بیشترم فکر میکنم... 😊😊😊

دعا کنید خدا بهم ۴قلو بده از ته ته قلبم میخوام❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40