خوشگلم اونوقت بودجه ای برای تامین ایند شون و کیفیت زندگیشون داری یا واسه دلت خودت فقط میخوای بیاری😊
ان شالله خدا ب همه بده ب ما هم بده...
ولی بله ۴تارو ساپورت میکنیم ... خدا بیشترشم بده ساپورت میکنیم ان شالله 😊😊😊❤❤❤
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
یدونه رو بیار اونموقع میبینمت ببینم باز چهارتا میخوای یانه!!
اری میخوام بی شک و تردید میخوام ... من اگه از پله نمیوفتادم الان مامان ۳تا نی نی بودم ، قسمت نبود . ان شالله این دفعه ۴تا 😁😁😁
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️