2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم برنامم واسه چهار تاس، تا الان سه تا شو آوردم مونده یکیش انشاالله ☺️

دمتگرمممم...

خدا ان شالله زود زود چهارمی رو هم بده بغلت 😍😍

برای منم دعا کن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
این اولیه ایشالا بدنیا ک اومد ۱ سالش ک شد بعدیو میذارم‌گیرم بیاد😊

این جوری نمیتونی کیف هیچ کدومشونا ببری. نمیتونی بهشون توجه و محبت کنی. بچه اول گناه داره میسوزه. بچه اول وقتی یک سالشه به محبت. شیر مادر و مراقبت و توجه نیاز داره. ولی وقتی یکی دیگه بیاد شما نمیتونی نیازهای دوتاشون رو برآورده کنی. حداقل ۵ سال فاصله سنی لازمه

پس بهتر روزای جوونیشو آدم باید صرف بچه داری کنه؟ نظر شما اینه؟

دقیقا... آدم متاهل بله، من نظرم همیشه این بوده، ی آدم متاهل بهترین روزای جوونیشو چیکار میخاد بکنه ک بچه مانعش میشه؟ ما با داشتن سه تا کوچولو خیلی بیشتر از حتی کسایی ک بچه ندارن گشت و گذار و تفریح داریم و واقعا هم خوش میگذرونیم، نمیدونم منظور شما چیه؟ 🤔

💗💗💗
برادهرکدومشون اتاق و سرویس خواب جدا میتونی تهیه کنی؟ میتونی ببریشون تفریح و مسافرت؟ 

بله 😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ممنون حتما انشالله چند ماه بعد میرم دکتر اقدام کنم واسه بارداری . انشالله خدا به تو یه ۵ قلو بده&nbs ...

ان شالله ب سلامتی ...

ان شالله ، ان شالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولی رو ۲۶ سالگی به دنیا آوردم الان ۴ سالشه

دیگه هم‌قصد ندارم‌بچه بیارم

تازه از سختی درومده و میتونم یه تایم‌هایی برای خودم باشم

به هیچ وجه آرامش الانم رو با بچه ی دوم‌بهم نمیزنم 

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
شما چیکار دارید خودشون میدونن زندگی هرکس ب خودش مربوطه

نه عزیزم آینده بچه ها خیلی مهمه. ادم باید اول شرایطش رو بسنجه بعد بچه بیاره. بچه ها چه گناهی کردن که باید فدای نسنجیده عمل کردن پدر و مادرها بشن؟