2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 42 پست

اره خیلی 😢و الانم درگیر چشم زخم و دعا کرده یه از خدا بیخبرم ولی باطل نمیکنم با دعا یا طلسم دیگر زیرا اگر الان برای این مشکل من اینکارا انجام بدم برای بعدی هم بازم باید انجام بدم برای همین میزارم خدا خودش نجاتم بده 😢چون میدونم میده 

وای همسایه بغلی ماانقدجشمش شوره 

حامله هستیم جفتمون همش بمن میگه خوشبحالت من بچه شهرم ولی اون ازشهرستان امده مادرش شهرستانه هروقت مادرم میاد میگه خوشبحالت محاله من ی چی خونم نشکنه یا مثلا شوهرم حیاط ومیشست یا قالی جلودری چرک شذه بود داشتم میشستم شوهرم امدگفت میذاشتم من میشستم گفت خوشبحالت یعنی شبش ازکمردردافتادم طوری بودم ک برای تکون خوردنم شوهرم جاب جام میکرد هروقت این مادوتارو دیده شبش دعوای مفصلی داشتیم باشوهرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم اگه اینارو بخونم چشم ازمون دور میشه وادوباره همه جی مثل قبل میشه؟؟

انشاالله که تنگ نظری و چشم زخم اثری نداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله منم اعتقاد دارم دقیقا منم وقتی میرم مهمونی یا مهمون میاد خونم فردا پس فرداش یه اتفاق بسیار ناگوا ...

دقیقا عزیزم من وشوهرم از  پارسال دعوای بدی نداشتیم اما چندروزه دعکا وقهر داریم متاسفانه و مهمونی رفتیم ویبارم بیرون که شوهرم خیلی تحویلم میگرفت و ازونجا که اومدیم دعوای شدیدی کردیم وهمچنان ادامه داره 😢..خودمم خیلی بیقرار شدم 

اره خیلی 😢و الانم درگیر چشم زخم و دعا کرده یه از خدا بیخبرم ولی باطل نمیکنم با دعا یا طلسم دیگر زیر ...

خیلی سخته میبینی تو اوج خوشی یهویی همه چی خراب میشه.من جلوی خودم همون طرف بارها گفته چقد شوهرت باهات مهربونه من ارزوم بود شوهرم اینجوری باشه بااینکه شوهر خودش عالیه از هرنظر .خلاصه که ما هردفعه بعد دیدارشون دعواهای شدید میکنیم..عزیزم چهارقل زیاد بخون وذکر لاحول ولاقوه ...

وای همسایه بغلی ماانقدجشمش شوره  حامله هستیم جفتمون همش بمن میگه خوشبحالت من بچه شهرم ولی اون ...

عزیزم تامیتونی رابطت رو خیلی کم کن ..انشالله بلا لزتون دور باشه بعضیا خیلی حسرت زندگی کسیو میخورن خیلی بده

اره خیلی اعتقاد دارم.اسپند دود کن وقتی داری میگردونی دور خونی ذکر ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله العلی العظیم بگو و مدام صلوات بفرست.همیشه این ذکرو همه جا تو هر جمعی تو دلت بخون.وان یکاد ایت الکرسی بخون چشم نظر خونت اویز کن به خودتم اویز کن دستبندی چیزی

لطفا برای مادر شدنم یک صلوات بفرستید  

من قبلا اعتقاد نداشتم اما از وقتی ازدواج کردم باورم شده

مادرشوهرم اوایل هی ب من میگفت خونه فامیلا میری آیه الکرسی و ۴ قل بخون من میخندیدم تو دلم بهش

وقتایی بود خودش میخوند برامون ولی از وقتی عروسی کردیم تنهایی مهمونی میریم نشده برم و چیزیم نشه 

ی بار مراسم ختم یکی از آشناها با مادرشوهرم رفتم خیلیا اولین بار بود منو میدیدن تمام مدت منو نگاه میکردن شب ک اومدم خونه سردرد شدم ولی گفتم سردرد ک چیز مهمی نیست چشمتون روز بد نبینه تو خواب حس کردم یکی محکم با پتک میکوبه تو سرم انقد درد شدید بود هی تحمل کردم آخرش ۴ صبح زدم زیر گریه از شدت درد همه بیدار شدن زار میزدما التماس میکردم ب شوهرم میگفتم تورو خدا ی کاری بکن من دارم جون میدم دیگه طاقت ندارم بیچاره اونم پا ب پام گریه میکرد رفتم بیمارستان و کلی دارو و مسکن تا خوب شدم

دیروزم رفتیم خونه مادربزرگش همه بودن بعد یهو من پام ب ناکجاآباد گیر کرد پرت شدم شانس آوردم با دستام خودمو تونستم نگه دارم تو ده سانتی زمین

اگه خورده بودم زمین صورتم رو اون موزاییکا له میشد 

شبشم رفتیم خونه خاله اش باز سردرد شدم 

دیگه واقعا باورم شده هروقت میرم پیش فامیلاش ی مرگیم میشه بالاخره

نمیدونم عزیزم. ولی منم از رفت وآمد با بعضی ها میترسم. هرروز که ازخواب بیداریم اون ذکر رو سه بار میخو ...

خیلی خوبه مداومت به دعا .منم خودم خیلی خدایی میترسم از بعضی رفت وامدا آخه هرچقدرم بخوام نگم بعد اون مهمونیه نمیشه ..

عزیزم تامیتونی رابطت رو خیلی کم کن ..انشالله بلا لزتون دور باشه بعضیا خیلی حسرت زندگی کسیو میخورن خی ...

بخدا اون موقعیتش ازمن خیلی بهتره چ ازلحاظ مالی ماشالله ش باشه انقدطلا داره من حتی ی زنجیرهم ندارم ولی تاحالا حسرتشونخوردم میگم تنمون سالم 

هرجفتمون حامله هستیم من دوماه جلوترم هرچی میپختم براش میبردم ولی دیدم بوی غذاش میادبرای من نمیاره منم نمیبرم براش

ی بارمهمون داشتم شوهرم خریدکرده بودامد خونه این دیدش گفت خوشبحالت شوهرت کمکته شب شوهرم همچین تواشپزخونه خیس بود خرد زمین هرچی دهنش درامد گفت بهش😂😂😂😂

اره خیلی اعتقاد دارم.اسپند دود کن وقتی داری میگردونی دور خونی ذکر ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله ...

مرسی قشنگم😍اره ذکرشو از همین امروز شرط کردم بخونم وچهار قل وایت الکرسی..عزیزم دستبندش چجوریه ازکجا بخرم؟؟توخونم وان یکاد هستش

اره خیلی اعتقاد دارم.اسپند دود کن وقتی داری میگردونی دور خونی ذکر ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله ...

این قضیه چشم زخم چیه؟  همون آبیه ک وسطش چشم سفیدداره.ازکجااومده اصن

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!