2777
2789
عنوان

چشم زخم

436 بازدید | 42 پست

سلام خوشگلا به چشم زخم اعتفاددارین ؟؟من خودم اعتقاددارم و گاهی مثلا بیرون باکسی میریم یاخونش اگه شوهرم خیلی تحویلم بگیره از فرداش دعوا میکنیم شدید وقهر واینا😢..برای رفعش چیکار کنیم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله اعتقاد دارم،چهار قل،وان یکاد،آیت الکرسی رو زیاد بخونید.صدقه هم فراموش نکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله اعتقاد دارم،چهار قل،وان یکاد،آیت الکرسی رو زیاد بخونید.صدقه هم فراموش نکنید.

مرسی گلم منم خودم واقعا بچشمم دیدم ..عزیزم روزی چندتا یا مثلا هرچقد تونستیم بخونیم؟؟مرسی گلم الان میرم صدقه میدم

مرسی گلم منم خودم واقعا بچشمم دیدم ..عزیزم روزی چندتا یا مثلا هرچقد تونستیم بخونیم؟؟مرسی گلم الان می ...

تا هر جایی که تونستید بخونید.صدقه روزانه هم فراموش نکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آره دوست عزیز. حتی قرآن به چشم زخم اشاره شده. اسپند طبق نظر آیت الله مکارم تاثیر ی نداره فقط محیط رو ...

مرسی عزیزم حتما میخونم دلم میخواد مداومت کنم ..باورت میشه مدتها باکسی رابطه نداشتیم جمعه دیدیمشون رابطه منو وشوهرم چندروزه شکرابه خیلی😢..ممنونم گلم حتما میخونم اتفاقا الان ذکره لاحول رو داشتم میگفتم.بعد عزیزم اینارو بخونی همه چی مثل سابق میشه باز؟؟

بله منم اعتقاد دارم دقیقا منم وقتی میرم مهمونی یا مهمون میاد خونم فردا پس فرداش یه اتفاق بسیار ناگوار برام میفته.چندین بارم برام پیش اومده 

مثلا یبار خانواده عموی شوهرمو دعوت کردم فرداییش دست بچم هم در رفت هم شکست

یبار جاریم اومد خونمون دقیقا دو روز بعدش دخترم از دوچرخه افتاد پاش شکست الانم تو گچه.

یا یبار مهمونی رفتیم خونه خواهرشوهرم دقیقا فرداییش یه دعوای خیلی شدید سر یه چیز بیخود با شوهرم داشتم طوریکه جارو برقی خرد شد.درحالیکه ما سالها بود با هم بحثی نداشتیم یعنی قبلا سابقه نداشتیم.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
آره دوست عزیز. حتی قرآن به چشم زخم اشاره شده. اسپند طبق نظر آیت الله مکارم تاثیر ی نداره فقط محیط رو ...

لاحول ولا قوه الله....

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!