2789

هی نگو من الان 6 روز از تموم شدن دفاستونم گذشته اما بی بی چکم امروز صبح مثل همیشه منفی بود نمیدونم دیگه کی نوبت ما میشه 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام  من یبار روز موعدم یبار. دوروز بعد موعد بیبی زدم مثبت هردوش ...

عکس بیبیمو فرستادم برا یه دوتری تو تلگ. رام.    میگه ممکنه کاذب باشه😔😔😔

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

بنظرتون این منفیه اخه کاذبه؟؟😔

بالایی روز موعد زدم هاله انداخت 

پایینی دوروز بعدش زدم پرنگ شد 

تو دقیقه اول انداختن خط دوم رو.

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
هی نگو من الان 6 روز از تموم شدن دفاستونم گذشته اما بی بی چکم امروز صبح مثل همیشه منفی بود نمیدونم د ...

خیلی سخته😔

ولی امیدوار باش استرسم سعی کن از خودت دور کنی 

آیه یاس خوندن جز اینکه انرژی منفیو دورت احاطه کنه هیچ چیز دیگه ای نداره 

اگه اقدام به بارداری بیشتر از ۱ سال طول بکشه اونم زیر سن ۳۰ سال اون موقع باید به دکتر مراجعه کنی 

ایشالا که به زودی زود خدا یه نی نی ناز بهت میده

منم برای اولین بار نهم ودهم سیکلم اقدام کردم نمیدونم مامان میشم یان دورمم سی روزس منظم دعا کنیم برا هم دیگه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
بنظرتون این منفیه اخه کاذبه؟؟😔 بالایی روز موعد زدم هاله انداخت  پایینی دوروز بعدش زدم پرنگ ش ...

عزیزم بارداری دیگه چرا شک به دلت میندازی 

مبااااااااارکه😻🥰🥰😻😻😻

دعا کن منم باشم 

بنظرتون این منفیه اخه کاذبه؟؟😔 بالایی روز موعد زدم هاله انداخت  پایینی دوروز بعدش زدم پرنگ ش ...

باداری مثبه مبارکه عزیزم برای ماهم دعا کن

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍