2789
مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت😍💗 نه بابا چرت میگه من بی بی چکم بعد از 10 روز تاخیر انقد کمرنگ بود ک ه ...

انشالله بسلامتی و خوبی و خوشی زایمان راحت داشته بشی 

کو چولوت بیمه حضرت مهدی عج 

سالم بیاد بغلت....الهی امین‌...

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت😍💗 نه بابا چرت میگه من بی بی چکم بعد از 10 روز تاخیر انقد کمرنگ بود ک ه ...

بچت پسره اره عزیزم؟؟؟

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم برای اولین بار نهم ودهم سیکلم اقدام کردم نمیدونم مامان میشم یان دورمم سی روزس منظم دعا کنیم برا ...

روز تخمک گذاری چهاردهم پریود عزیزم البته اسپرم تا ۵ روز زنده میمونه ولی چون سیکلت ۳۰ روزست شاید یکم تخمک گذاریت دیرتر باشه ایشالا که به امید خود خدا باردار باشی عزیزم ولی اگه خدایی نکرده موفقیت آمیز نبود ایندفعه حتما روز ۱۳ یا ۱۴ پریودت اقدام کن💕

نمیدونم گلم اولی ک دختره اینم هنوز جنسیتش مشخص نیس تازه 8هفته و 1 روزِ

ببخشدا 

ولی بهتون پیام دادم همش تو دلم بود شما پسر داری .

ببخشدا  ولی بهتون پیام دادم همش تو دلم بود شما پسر داری .

اخی ممنون🙏 خودم ک از خدامه جنسم جور بشه

بازم تا ببینم خواست خدا چیه😍😘😘😘

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

روز تخمک گذاری چهاردهم پریود عزیزم البته اسپرم تا ۵ روز زنده میمونه ولی چون سیکلت ۳۰ روزست شاید یکم ...

عزیزم من سیکلم 30 روزس دوماه از کیت استفاده کردم دیدم 17 دوره ام تخمک گذاریمه

بهتره از کیت استفاده بشه

حدیث کسا بخون...انشالله تا مهرماه بارداری

مرسی حدیث کسا تاثیر داره؟؟من دوست دارم تا شهریور مامان شم پریود نشم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
روز تخمک گذاری چهاردهم پریود عزیزم البته اسپرم تا ۵ روز زنده میمونه ولی چون سیکلت ۳۰ روزست شاید یکم ...

چهاردهم هم میخام اقدام کنم مرسی گلم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم من سیکلم 30 روزس دوماه از کیت استفاده کردم دیدم 17 دوره ام تخمک گذاریمه بهتره از کیت استفاده ...

ولی گرگرفتگی دارما یهو گرمم میشه از نشونه های تخمک گذاریه؟؟پشت سرهم دوره هامو چک کردم ی بار28روزه بود یا باز29روزه ی بار31 روزه

ولی گرگرفتگی دارما یهو گرمم میشه از نشونه های تخمک گذاریه؟؟پشت سرهم دوره هامو چک کردم ی بار28روزه بو ...

عزیزم یه کیت استفاده کن خیالت راحتشه