2789
مرسی حدیث کسا تاثیر داره؟؟من دوست دارم تا شهریور مامان شم پریود نشم

بعلههه من خودم باردار نمیشدم چله کسا گرفتم سر ۳۰ رو جواب گرفتم باردارم ۴ هفتمه 

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

ینی چهل روز بخونم ؟

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته😔 ولی امیدوار باش استرسم سعی کن از خودت دور کنی  آیه یاس خوندن جز اینکه انرژی منفیو ...

انشاءالله عزیزم،  انشالله شما هم به زودی بی بی چکت مثبت بشه عزیزم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ینی چهل روز بخونم ؟

اره ...روزی یدونه 

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

عزیزم میگن مسیزتخمدان بادست اروم فشار بدی اگه رگ برجسته حس کردی بارداری،منم انجام دادم حس کردم نمیدونم ینی باردارم یا ن شما میتونی تست کنی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم میگن مسیزتخمدان بادست اروم فشار بدی اگه رگ برجسته حس کردی بارداری،منم انجام دادم حس کردم نمیدو ...

اون داخل رگ زیاد داره ولی کلا صحت نداره بهترین راه عدم پریودی و تست بیبی چک و ازمایش خون