2789
بنظرتون این منفیه اخه کاذبه؟؟😔 بالایی روز موعد زدم هاله انداخت  پایینی دوروز بعدش زدم پرنگ ش ...

اینا ک قشنگ مثبته

مبارکت باشه مامانی💗😘

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

سلام  من یبار روز موعدم یبار. دوروز بعد موعد بیبی زدم مثبت هردوش ... عکس بیبیمو فرستادم برا یه ...

اگه دوتا خط بیاد اونم دوبار که زدی پس بارداری عزیزم ‌شک به دلت نده 

مبارکه 🤗🤗😻😻

دعا کن منم باشم 😻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم بارداری دیگه چرا شک به دلت میندازی  مبااااااااارکه😻🥰🥰😻😻😻 دعا کن منم باشم

مرسی عشق جانم..😍😍😍😍.پس این دکتر تلگ رامی چی میگه😑😑😑

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
باداری مثبه مبارکه عزیزم برای ماهم دعا کن

حدیث کسا بخون...انشالله تا مهرماه بارداری

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
اینا ک قشنگ مثبته مبارکت باشه مامانی💗😘

الهی تا اذان مغرب نشده خبر خوش بشنوی و دلت شاد شه ...منونم عزیزم ...

پس این دکتر تلگرامی چی میگه 

میگ معلوم نیسن باردار باشی به بیبی اطمینان نکن. ممکنه کاذب باشه

[QUOTE=99365913]اگه دوتا خط بیاد اونم دوبار که زدی پس بارداری عزیزم ‌شک به دلت نده  مبارکه 🤗🤗😻😻 دعا کن من ...[/QUOTEخدارو شکر شکر شکر...منونم عزیز دلم بابت مهربونیت ...انشالله شما تا برج ۵ جوتب خوب میگیری

چرا باید کاذب باشه . مگه آمپول زذی؟

از تزریق امپولم ۲۱ روز بعدش موعد پریودم بود....خییییلی گذشته بود.

الهی تا اذان مغرب نشده خبر خوش بشنوی و دلت شاد شه ...منونم عزیزم ... پس این دکتر تلگرامی چی میگه&nb ...

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت😍💗

نه بابا چرت میگه من بی بی چکم بعد از 10 روز تاخیر انقد کمرنگ بود ک هیشکی قبول نمیکرد میگفتن کاذبه وگرنه بعد 10روز باید دوتا خط همرنگ باشه نه ک هاله

اما من رفتم  ازمایش دادم مثبت شد دوباره تکرارش کردم بازم مثبت بود

شک ب دلت راه نده تو راهیت اومده تو دلت سالم بغلش کنی ان شاءالله😍💗

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بعضیا کلا انرژی منفی هستن نمیتونن شادی دیگرانو ببینن🤦‍♀️ مامان شدی خداروشکر 😍 

انشالله قسمت منتظرا جان دلم...نمیدونم چرا ولی همش فکر میکنم شما حاجتتو از امام حسین ع 

تو محرم میگیری ...

البته سیدم ب دلم افتاده ..حالا دیگ االه اعلم❤😍

با آمپول فقط تا چهارده روز مثبت کاذب عزیزم 

اووو من ۲۱ روز بعد بیبی زدم ک روز موعد بوده 

و دوروز بعد موعد جفت مثبت ..