2777
2789
عنوان

خواستگار

469 بازدید | 57 پست

دوستان من 20 سالمه ولی کنکور قبول نمیشم نه که تنبل باشم از لحاظ روحی دختر قوی و با اعتماد به نفسی نبودم ولی کلی کتاب خوندم و خودمو پیدا کردم ولی دیگه بنظرم 3 سال پشت کنکور بودن دیگه ارزش نداره میرم شهرستان پدریم دانشگاه ازاد ولی همزمان برای کنکور میخونم با هر سختی حالا ی خواستگار معلم دارم ولی تا حالا ندیدمش و نمیشناسم اشنای یکی از اشناهامونه و اون منو بهشون پیشنهاد کرده میگن خانواده خوبیه یکی دیگه هم منو توی عروسی دید خالش پیشنهاد داد اونم سرکاره توی شرکت و از لحاظ مالی اکیه و خانوادشو خیلی تعریف میده اما واقعا حس میکنم برام زوده میگن با خواستگارات صحبت کن خواستی بخون برای پیراپزشکی همون شهرمون هم همونجا ازدواج میکنی دانشگاهتم همونجاهه رشتتم خوبه ولی خودم بنظرم 20 سال خیلی زوده دوست ندارم هنوزم اونارو ندیدم ولی جرئت اینکه بگم بیان رو ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستگار خوبی باشن و به دلت بشینن اصلا زود نیست. البته در شرایطی که بتونی به علاقه های تحصیلی و شخصی هم برسی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

الان فرصت شناخت داری ابنکه بیان خواستگاری به این منظور نیست که جوابتون حتما باید مثبت باشه تجربتم بیشتر میشه بعدش تصمیم بگیر

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

سن فقط یه عدده اگه به بلوغ فکری رسیدی ازدواج کن ☺

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست

موقعیت خوب همیشه پیش نمیاد، درمورد خواستگارات فکر کن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

سلام ببخشید یک سوال داشتم  یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید ب ...

یه ماسک میذارن رو صورتت میگن نفس بکش بعد هیچیییی متوجه نمیشی..همین

فقط وقتی بهوش اومدی سرتو تکون نده

عمل خوبی داشته باشی

منم ۲۰ سالمه دو ساله ازواج کردم و باردارم  کی میگه زوده؟موقعیت به این خوبی داری

خودم میگم موقعیت های خیلی بهتریم داشتم یکیشون تو نظامه ولی نظامی دوست ندارم بکی تو راهنمایی رانندگی یکی هم خانوادشون از خوبیشون هرچی بگم کم گفنم چندبارم خواستگاری کردن باباشونم شرکت نفتیه گفتن قبول کنی براش مغازه میزنم خونه و ماشین همه چی هم برات اکی میکنم دخترم نداشتن عین دخترمونی ولی قبول نکردم دبگه نمیدونم چ کنم همش دودلم خیلیارو هم رد کردم رفتن ازدواج کردن اون موقع بیکار بودن ولی الان سرکارن

خودت فکر کن و ببین چون هر کدوم از ماها با توجه به شرایط خاصی که داشتیم نظر میدیم که ممکنه با شرایط تو فرق داشته باشه خودت ببین برنامه ت برا زندگیت چیه کدوم مهمه اشنا شدن با ادمهای مختلف بنظر من خوبه ممکنه بینشون کیس عالی ای باشه که باعث رشدت بشه کمکت باشه