2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
حالا ما که تحصیل کرده و کارمند بودیم همچین خواستگارایی نداشتیم اونوقت تو ناز میکنی؟

چون کنکور قبول نشدم حس میکنم اگر بخونم برم سرکار موقعیت های بهتری گیرم میاد از طرفیم میترسم ریسک کنم سال دیگه هم قبول نشم 

خودم میگم موقعیت های خیلی بهتریم داشتم یکیشون تو نظامه ولی نظامی دوست ندارم بکی تو راهنمایی رانندگی ...

موردای خوبتو الکی نپرون خوب فکر کن باهاشون وقت بگذرون اونیکه خوب بود مخصوصا شخصیت اخلاق اینا خوشبخت بشی عزیزم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه خواستگار خوبی باشن و به دلت بشینن اصلا زود نیست. البته در شرایطی که بتونی به علاقه های تحصیلی و ...

اسم ازدواج که میاد چون ندیدمشون میترسم بیان خونه به دلم نشینن بعد با چ دلیلی بگم نه وقتی همه چیشون خوب باشه 

عزیزم اگر از محدود شدن میترسی از همین الان باهاش قرار بذار و بگو تا چندسال بچه نمیخوای ، میخوای درس بخونی،رفت و امدت ازاد باشه و ازین حرفا

بنظر من که متاهلم یک ازدواج خوب باعث پیشرفت میشه گلم و انگیزه ت چندبرار میشه

در ضمن یه دختر تا یه سنی خواستگار داره و چندسال بعد بشدت تعدادشون میاد پایین 

البته خودتم میتونی مشاهده کنی توی همین سایت که سن دخترا رفته بالا و باوجود کار و وضع مالی خوب از نبود خواستگار گله مندند

شرایط خواستگاراتم خوبه اوکی رو بده ببینشون بعد تصمیم بگیر شاید بعدها پشیمون بشی ازاینکه ندیده جواب رد دادی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / انقدر سیر بخند که ندانی غم چیست
الان فرصت شناخت داری ابنکه بیان خواستگاری به این منظور نیست که جوابتون حتما باید مثبت باشه تجربتم بی ...

میترسم بیان به دلم نشینن بعد نقصی هم نداشته باشن ک بگم نه یعنی علاقه ای درونم بوجود نیاد چون اشنا هستن خانوادمم براشون سخت باشه بگن نه

موقعیت خوب همیشه پیش نمیاد، درمورد خواستگارات فکر کن

خواستگارای خیلی خوبی داشتم تو سن 17 18 سالگی الان اینقدر خوشبختن ازدواج کردن متاسفانه تو سن کم میومدن خواستگاری

[QUOTE=99162218]یه ماسک میذارن رو صورتت میگن نفس بکش بعد هیچیییی متوجه نمیشی..همین فقط وقتی بهوش اومدی سرتو تکون ند ...[/QUOTE

ممنونم که پاسخم رو دادید میشه بپرسم چقدر طول می کشه تا بیهوش شم ؟ منظور از اینکه نفس بکشم باید نفس عمیق بکشم یا همون نفس های معمولی کفایت می کنه 

خواستگارای خیلی خوبی داشتم تو سن 17 18 سالگی الان اینقدر خوشبختن ازدواج کردن متاسفانه تو سن کم میومد ...

خب درمورد اینام فکر کن، بذار بیان ببینشون، میخوای بازم حسرت بخوری؟

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

میترسم بیان به دلم نشینن بعد نقصی هم نداشته باشن ک بگم نه یعنی علاقه ای درونم بوجود نیاد چون اشنا هس ...

خوب هیچی الان بهونه میگیری فردا هم که کسی نیومد خواستگاری میگی چرا خواستگار ندارم هر جور خودت صلاح میدونی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

حتما باشون صحبت کن، مثه من ندیده رد نکن!

غرور نداشته باش و برو برای تجربه هم که شده باشون صحبت کن ،،، به قول خواهرم قبل ازدواج یسری چیزا را تجربه کن که از بره بودن دربیای،گرگ باش

برو یکم ترجه کسب کن که زمانی که احساس کردی واقعا وقت ازدواجته دست پاچه و خام نباشی

منظورم اینه تو یه پارکی کافی شاپی هتلی با حضور مامانا برین صحبت کنید

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
خودت فکر کن و ببین چون هر کدوم از ماها با توجه به شرایط خاصی که داشتیم نظر میدیم که ممکنه با شرایط ت ...

اره میدونم چی میگی خودمم دوست دارن که بیان نه که بگم صدرصد قبول کنم ولی حداقل ببینمشون ندیده رد نکنم ولی چون اشناهن شاید بدشون بیاد ک بگن ما رفتیم خونشون نشستن گفتن نه خب از همون اول میگفتن نه بعد خانوادمم طورین میگن اگه واقعا قصدت شناخته بگن تا بیایم خونه تا الان درس و دانشگاهم بهونم بود ولی الان میرم همون شهر دانشگاه ازاد

چون کنکور قبول نشدم حس میکنم اگر بخونم برم سرکار موقعیت های بهتری گیرم میاد از طرفیم میترسم ریسک کنم ...

عزیزم بدون کنکور میری؟میشه بگی کدوم شهرستان میری و هزینه هرترم چند میشه آخه منم یکی از گزینه هام میکروبیولوژی هست

عزیزم اگر از محدود شدن میترسی از همین الان باهاش قرار بذار و بگو تا چندسال بچه نمیخوای ، میخوای درس ...

ممنون عزیزم حالا با مامانم صحبت میکنم یکی دیگه هم دیشب بهم گفتن پسره 23 سالشه مهندسی یکی از دانشگاه های خوب کشور میخونه ظاهرشم خوبه خانوادشم از خوبی هرچی بگم کم گفتم خونه و ماشین داره باباشم برو بیا داره هر طوری باشه براش کار پیدا میکنه همبن ی پسرم هست خواهراشم ازدواج کردن ولی پیشم بچس خیلی یکم ریزه میزس

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز