2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
حالا ان شاا... تا نتایج بیاد ی کاریش میکنم 

منم اولا خیلی خجالت میکشیدم ولی آخراش دیگه پیش بابام نظر میدادم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بیان،ولی زود جواب نده سه مورد حواست باشه مطمین بشی قبل ازدواج یک   پسره چشم هیز یا رفیق ب ...

اره دقیقا ولی من فرهنگ خانوادگی طرز فکر طرف برام خیلی مهمه اینکه ادم با شخصیتی باشه روابط اجتماعیش خوب باشه مردونه باشه واقعا از خانواد متشخصی باشه و بیکارم نباشه ی خواستگار داشتم همه موردارو داشت ولی بیکار بود باباشم گفت ساپورت میکنم براشم مغازه میزنم اما نتونستم 

دقیقا مثل خودمی منم تعریف نباشه هم خانوادم خوبن هم خودم قیافم زشت نیست چون تعریف میدن بقیه ایناهم ند ...

ما یه دوست داشتیم میگفت درسو همیشه میشه خوند،ولی شوهر خوب همیشه پیدا نمیشه

اگه پسره واقعا خوب بود و به دلت نشست و معیارهاتو داشت، بخاطر اینکه میخای درس بخونی ردش نکن

ولی نشناخته جواب نده، حداقل خواستگاری تا نامزدی ۶ ماه باید فاصله باشه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
اره دقیقا ولی من فرهنگ خانوادگی طرز فکر طرف برام خیلی مهمه اینکه ادم با شخصیتی باشه روابط اجتماعیش خ ...

کار خوبی کردی،مرد باید رو پای خودش واسته، باباش مغازه بزنه اصلا به درد نمیخوره

اره منم دوست دارم طرف بیکار نباشه مستقل و مردونه باشه و سنشم بالای 26

راستی تو انتخاب رشته ت رشته ی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانو بزن، خیلی رتبه خوبی نمیخاد، فکر کنم تجربی تا ۳۰ هزار بشه رفت، معلمی هم شغل خوبیه(هم آسونه نسبت به پرستاری و اینا، هم تضمین شغلی داره)

اسم ازدواج که میاد چون ندیدمشون میترسم بیان خونه به دلم نشینن بعد با چ دلیلی بگم نه وقتی همه چیشون خ ...

عزیزم نگران نباش مطمئنا خیلی جاها خواستگاری رفتن و می دونن ممکن هست جوابت منفی باشه

مثبت هم که باشه، خود اونها یهویی انتاظر تحویل گرفتن ندارن و بهت فرصت میدن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
راستی تو انتخاب رشته ت رشته ی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانو بزن، خیلی رتبه خوبی نمیخاد، فکر کنم تج ...

اره خیلی دوست دارم تربیت معلم اما فکر نکنم قبول بشم چون باید مجاز بشم 

با چند عدد نفس عمیق بیهوش می شم ؟؟؟؟؟

دوتا ..عزیزم هیییییچ نگران نباش...عین خواب میمونه ..بعدم خودشون بیدارت میکنن..یعنی صدات میکنن میگن پاشو تمومه تو هم بیدار میشی...سردرد‌ و گلو درد شاید بعدش داشته باشی که بعد چند ساعت خوب میشه..سرتو اصلا تکون نده بعد اینکه بهوش اومدی...ممکنه بعد از چند ماه هم هر از گاهی سردرد رو داشته باشی البته ممکنه

و اینکه تا هفت هشت ساعت بعد بهوش اومدن چیزی نخور بعضیا بعد از بهوش اومدن ممکنه بالا بیارن بهتره چیزی نخوری البته میدونم گرسنه میشی ولی تحمل کن

مدت زمان بیهوشیت کمه .من نزدیک چهارساعت بیهوش بودم شاید تو هیچکدوم اینا رو نداشته باشی

یه کارشناس اتاق عمل..خانوم هم بود توی اتاق عمل باهام حرف زد از هر دری حرف زدیم استرس و ترس من دیگه نابود شد..تو هم توی اتاق عمل یکیو پیدا کن باهاش حرف بزن مستقیم بگو‌استرس داری تا بهت روحیه بدن

ولی بیخودی استرس داشتم چون اصلااااا نفهمیدم چی به چی شد تا بیهوش شدم حتی یادمم نیست اخرین حرفی که شنیدم چی بود!!!!

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز