2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
همون موقع جواب رد دادم نمیشه دیگه بعد 2 سال بگم 

اونارو نمیگم اینارو میگم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما باشون صحبت کن، مثه من ندیده رد نکن! غرور نداشته باش و برو برای تجربه هم که شده باشون صحبت کن ، ...

تا حالا ی خواستگارم راه ندادم همه رو ندیده رد کردم طوری شدم که دیگه خیلیا اگه موقعیت هاشونم خوب باشه دیگه نزدیک نمیان و چیزی نمیگن میگن این دخترش میگه من نمیخوام ازدواج کنم همین دیشبم بکی رو گفنم فعلا زوده نمیخوام گیجم بقران ولی دیشبی سن پسره 22 23 بود و بیکارم هست ولی خونع ماشین داره باباشم پشتشه

تا حالا ی خواستگارم راه ندادم همه رو ندیده رد کردم طوری شدم که دیگه خیلیا اگه موقعیت هاشونم خوب باشه ...

این ۲۳ ساله رو کلن ول کن خیلی بچست

خودت واسه ازدواجت زود نیست ،ولی پسر باید بالای ۲۵ باشه بنظرم

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
تا حالا ی خواستگارم راه ندادم همه رو ندیده رد کردم طوری شدم که دیگه خیلیا اگه موقعیت هاشونم خوب باشه ...

به نظر من ملاکای ازدواجتو روی کاغذ بنویس، و مهماشو علامت بزن هرکسی ۷۰درصدشو داشت باش برو صحبت کن، شاید با طرف که صحبت کردی به دلت نشست

برامنم دعا کن😘

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
این ۲۳ ساله رو کلن ول کن خیلی بچست خودت واسه ازدواجت زود نیست ،ولی پسر باید بالای ۲۵ باشه بنظرم

اره منم دوست ندارم سن پایین ولی این معلمه وسوسم کرده شاید نتایج اومد بگن بیایم صحبت کنیم ضرر نداره

نه ندیدن منم ندیدم ما روابط اجتماعیمون زیاده اشنای یکی از دوستای خانوادگیمونن

خب منم همینو میگم عزیزم، درکت میکنم شرایط شبیه به هم داریم، یه سال پشت کنکور موندم، قبول هم نمیشم.

موندم برم یه رشته معمولی یا بمونم رشته خوب قبول بشم،

منم این مدل خواستگار داشتم، که نه من دیدم، نه اونا منو دیدن، ولی میترسم بیان ،پسند نکنه پسره،(البته خوشگلما ولی باز یهو دیدی پسند نکرد) بعد من ضایع میشم

میگم اینجور خواستگاریا یه ذره ریسکیه

خب منم همینو میگم عزیزم، درکت میکنم شرایط شبیه به هم داریم، یه سال پشت کنکور موندم، قبول هم نمیشم. ...

دقیقا مثل خودمی منم تعریف نباشه هم خانوادم خوبن هم خودم قیافم زشت نیست چون تعریف میدن بقیه ایناهم ندیده اصرار میکنن که بیان اما موندم برم باهاشون اشنا بشم همزمان برای کنکورم بخونم و همون شهری ک اونا هستن پیراپزشکی برم یا که نه بیخیال ازدواج بچسبم به درسم تا ببینم چی میشه تا سال دیگه کجا قبول میشم 

اها زشت نیست اشناهن بگم بیان بعد به دلم نشینن چطور بگم نه با چطور به مامانم بگم به اون خواستگاره بگن ...

با مادرت حرف بزن بگو نمیسه که نشناخته قبول کنم ازدواج اول بیان خاستگاری همکلام شیم اگه خوشم اومد اوکیه نیومدم رد میکنم خاستگاری کردن برا همین چیزاست دیگه اول بیان حرف بزنین نمیشه که نیومده برا ازدواج جوابت مثبت باشه خیلی کار غیر منطقیه خودت برو جلو با خونوادت حرف بزن اصلانم زشت نیست بحث یه عمر زندگیه خدای نکرده نمیخوای که بعد ازدواج امتحانش کنی ببینی به دردت میخوره یا نه!!!

اها زشت نیست اشناهن بگم بیان بعد به دلم نشینن چطور بگم نه با چطور به مامانم بگم به اون خواستگاره بگن ...

چطور نداره که، اونا که زنگ میزنن بیایم یا نه فقط به مامانت بگو بگو بیان ببینیم چجورین، بعد با پسره حرف بزن خوشت اومد ک مبارکه، خوشتم نیومد میگی به دلم ننشست. من انقد راحت میگفتم که بگین بیان، یا مثلا خوشم نیومد گردنش درازه، یا درمورد شوهرم گفتم پسر خوبیه که چرا جواب منفی؟

بخوای خجالت بکشی باید بترشی عزیزم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

اره منم دوست ندارم سن پایین ولی این معلمه وسوسم کرده شاید نتایج اومد بگن بیایم صحبت کنیم ضرر نداره

آره بیان،ولی زود جواب نده

سه مورد حواست باشه مطمین بشی قبل ازدواج

یک   پسره چشم هیز یا رفیق باز  یا دختر باز نباشه، سنگین باشه

دو   بددل نباشه، شکاک نباشه،بهت گیر نده ،اینجا نرو،اونجا نرو، اینکارو نکن، اینطور نپوش

سه   مطیع خانوادش نباشه، یعنی نگه هرچی مامانم بگه، نمیتونم رو حرف مادر خواهرم حرف بزنم، اختیارش با خودش باشه

این سه تا برای من ملاکه واقعا

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز