2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 118567 بازدید | 149 پست
  قرص ایموبلند یعنی تونستی جواب بگیری؟کدوم تایپ های ویروس رو داشتی؟

بهترین راه درمان زگیل تناسلی ایدز و بیماری های ک سیستم دفاعی را تضعیف میکنه ایمو بلند فوراور امریکا عالیه مشاوره و خرید 09010183025

نه متاسفانه باید سفارش بدین براتون بفرستن یا از ترکیه و یا از دبی مال شرکت فوراور امریکا هستش تو ای ...

سلام معذرت میخوام .اخر من متوجه نشدم ؟ داروی پاورفیت برای شما اثر بخش بود؟ با مصرف دارو ها جواب گرفتید؟؟؟ کدوم دارو بهتر اثر میکنه ؟؟؟ امیدی هست به خوب شدن ؟؟؟ ب نظرتون الکیه یا واقعا اثر داره؟  من پسر هستم و مجرد متاسفانه hpv دارم دو سال پیش دکتر پوست رفتم معاینه کرد تایید کرد ک hpv دارم ولی گفت ازمایشی نیست ک تایپشو مشخص کنه. با این حساب فک میکنم نباید با کسی ازدواج کنم ک خدا نکرده این بیماریو بهش انتقال ندم. نمیدونم اصلا میخونید پیامم رو یا نه . ولی اگه نتیجع ای گرفتید از دارو به منم بگید که برم پیگیری کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام معذرت میخوام .اخر من متوجه نشدم ؟ داروی پاورفیت برای شما اثر بخش بود؟ با مصرف دارو ها جواب گرفت ...

سلام داداش منم مثل شما متوجه شدم که زگیل تناسلی دارم.۲تا دکتر بهم گفتن که زگیل هست و ۱دکتر گفت که زگیل نیست.هیچکدوم برام آزمایش ننوشتن و خودم آزمایش دادم که نمونه برداری بود و نوع ۱۱ و۱۶ مثبت بود اما شریک جنسیم فقط نوع ۱۱مثبت شد.اون دکتری که گفت زگیل نیست برام ahcc سبحان دارو تجویز کرد و گفت ۳ماه دیگه بیا.الان ۱ماهه که روزی ۲تا میخورم و سیگار و...رو ترک کردم و مواد مغذی بیشتری مصرف میکنم.تازگیا شربت ایمیونیس هم میخورم گاهی هم ویتامین سی جوشان.تا ببینم خدا چی میخواد

مراحل درمان رو همینجا توضیح میدم به امید بهبودی تمام بیماری ها🙏

سلام داداش منم مثل شما متوجه شدم که زگیل تناسلی دارم.۲تا دکتر بهم گفتن که زگیل هست و ۱دکتر گفت که زگ ...

منم 24 سالمه ازدواج نکردم نوع 66دارم. .. رفتم دکترهیچی نگفت ن دارو ن درمان هیچی میشه بازم هردارو و درمانی بهتون گفتن اینجا بگین؟ من دکترخوب نمیشناسم تو تهران

منم 24 سالمه ازدواج نکردم نوع 66دارم. .. رفتم دکترهیچی نگفت ن دارو ن درمان هیچی میشه بازم هردارو و د ...

سلام نگران نباشید اکثرا بدترین نوعش هم طی ۲سال از بدن خارج میشه.من خرداد ماه باید برم دکتر بازم هرچی گفت همینجا میگم‌.تا میتونی سیستم ایمنی بدنتو تقویت کن با خوردن سبزیجات و سیر وحتی مکمل های ویتامین.توو بعضی سایتای خارجی خوندم ویتامین b9 برای این بیماری خوبه.خواب کافی دوری از استرس و عدم مصرف دخانیات هم خیلی تاثیر میزاره

بازم دوستان هر سوالی در خصوص روند بیماری اچ پی وی یا قرص ها دارید میتونید یا تو پی وی یا تو همین تاپ ...

میشه بگین نوعه۱۶رو روند درمانیتون چجوری بود‌متاسفانه چند ساله درگیر این نوعم‌

میشه بگین نوعه۱۶رو روند درمانیتون چجوری بود‌متاسفانه چند ساله درگیر این نوعم‌

والا من ۶ سال پیش که واکسن گارداسیل و زدم تایپ ۱۶ و ۱۸ داشتم که از بین برد، الان فقط ۳۵ های ریسک دارم

هنوز هم تحت درمانم

با سلام ، منم چند ماهی هست متوجه شدم اچ پی وی دارم از نوع ۳۱ ، اولش خیلی اعصابم بهم ریخت داغون شدم ولی بعد فکر کردم باید به فکر راه چاره باشم  هیچ درد و علائمی نداشتم فقط برا چکاپ رفتم که به خواست خودم چکاپ تکمیلی دادم و متوجه این ویروس شدم که بعد هم کولپوسکوپی شدم و نتیجه cin 1و ۲ مثبت شد ،    الان پاورفیت و ایموبلند رو به صورت یک روز در میان میخورم البته من از سایت دکتر مهدی زاده پودر قارچ شیتاکه و قرص گنومیکس هم سفارش دادم که خیلی زود رسید برام ،اگر شما  تو سایتش برید کلی مطالب داره و اینکه سوالات رو جواب میدن و میزان استفاده رو هم براتون میگن ، ایموبلند رو میتونید از داروخانه دکتر فرنوش انصاریان بعد از بیمارستان مدرس به سمت  میدان کاج  تهیه کنید پاورفیت هم همونجا داره که جفتش برا سیستم ایمنی و کمک به بهبود این بیماری هست قارچ ها رو هم از سایت دکتر مهدی زاده اینترنتی میتونید سفارش بدید به امید بهبودی همه بیماران ، من رو هم دعا کنید