2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 118603 بازدید | 149 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مجدد ،ببخشید من نی نی سایت نمیام اون روزم اتفاقی اومدم مطلب زدم ولی ازین بعد میام هر کی کمکی خواست بکنم بهش . بچه ها هر کی  زگیل گرفته ، این بیماری دارو نداره فعلا . واسه سن بالای ۳۰ سال دیگه باید سیستم ایمنی رو تقویت کنه . داروی ahcc برا تقویت سیستم ایمنی هس . پولتونو  ندید لیزر . برا ضایعات سرکه سیب فقط بزلرید .  ahcc گیرتون میاد تو نت بگردید پیدا کنید . اگه نشد قارچای شیتاکه . من نمیدونم دیگه چجوری کمکتون کنم . 

۵ سال پیش شما چه علایمی داشتید شو کردید دهانه رحم درگیرشده؟درد دهانه رحم سوزش ترشح؟

از پاپ اسمیر مشکوکم بهم این آزمایش و دادن وگرنه اصلا علائم طاهری مثل زگیل نداشتم حتی یک دووووونه

ولی خب مثبت شدم بعدشم که واکسن زدم

ولی خب الان خیلی کم دهانه رحمم درگیر شده و تحت نظر پزشک آنکولوژی هستم

ولی درمان نداره الان ۱ سال بیشتره که ahcc مصرف میکنم خب نه پیشروی داشتم و نه بهبود فعلا هیچ تغییری نداشتم

داروخانه ها دارن؟ قیمتش چنده؟ 

نه متاسفانه باید سفارش بدین براتون بفرستن یا از ترکیه و یا از دبی

مال شرکت فوراور امریکا هستش تو اینستا سرچ کنین میتونین سایت های فروشش و پیدا کنید

از پاپ اسمیر مشکوکم بهم این آزمایش و دادن وگرنه اصلا علائم طاهری مثل زگیل نداشتم حتی یک دووووونه ول ...

سلام عزیزم 

من ازمایش دادم تیپ ۱۶ و ۶ دارم واکنس واسه کسی که مبتلا شده هم جواب میده؟

شما واکسن از کجا تهیه کردید ؟

نه متاسفانه باید سفارش بدین براتون بفرستن یا از ترکیه و یا از دبی مال شرکت فوراور امریکا هستش تو ای ...

سلام عزیزم ببخشید چطوری میتونم چنتا سوال ازت بپرسم میشه آیدی تلگرامت رو بهم بدی؟ خیلی داغون ام