2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 118552 بازدید | 149 پست
سلام بچه ها ،من سال ۹۶  زگیل تناسلی گرفتم اونم از مطب لیزر مو ، خیلی هم خاستم زگیلا رو ازبین بب ...

عزیزم منم وضعیت شمارودارم کارم شده گریه توروخدابگین مشکلتون کاملاحل شده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش استارتر گرامی میومد از وضعیتش برامون میگفت تا دوستان دیگههم مطلع بشن و کار هایی که انجام شده ...

عزیزم من تقریبا یکسال و نیم هستش که قرص تقویت ایمنی مصرف میکنم ۶ ماه پاور فیت خوردم و آزمایش دادم جواب کولپوسکوپی تغییری نکرده بود یعنی نه پیشرفت کرده بود و نه رو به بهبودی بود،پزشکم گفت باید قرصت و تغییر بدیم

الان هم نزدیک ۱۰ ماهه قرص ایمیوبلند میخورم روزی دوتا باید اسفند دوباره کولپوسکوپی میکردم ولی به خاطر کرونا به تاخیر افتاد هفته گذشته انجام دادم تا ۱۰ روز دیگه جواب پاتولوژی ام میادش و به امید خدا و گفته دکترم باید تمام علائمم پاک شده باشه،برام دعا کنید حتما جواب اومد همه رو در جریان میزارم

بازم دوستان هر سوالی در خصوص روند بیماری اچ پی وی یا قرص ها دارید میتونید یا تو پی وی یا تو همین تاپیک مطرح کنید تا هر چقدر که اطلاعات داشته باشم حتما کمکتون میکنم

بازم دوستان هر سوالی در خصوص روند بیماری اچ پی وی یا قرص ها دارید میتونید یا تو پی وی یا تو همین تاپ ...

انشالله بهبودی کامل حاصل شه و لطفا من رو در جریان جواب آزمایش قرار بدید.ممنون

Hpv درمان قطعی نداره و فقط علایم رفع میشه ولی متاسفانه این ویروس تا آخر عمر میمونه

تو سرت تو کار خودت باشه خدا از ادمایی مثل شما نگذره که با روحو روان ادم بازی میکنین برو اطلاعات کسب کن بعد نظر بده تازه تو اگه حرف نزنی نمیشه