2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 118567 بازدید | 149 پست
من تاره قرص ایمونس رو خریدم. شما ک مصرف میکنی ب نظرت تاثیری داره؟؟؟

من سه دوره مصرف کردم ولی الان دکترم قرص و عوض کرد بهم ایمیوبلند داده روزی دوتا

اما ایمونس و همسرم داره میخوره

ولی در کل با یکی دو دوره درمان خودشو نشون نمیده کمه کم باید شبش ماه مصرف بشه و بعد از اون مجدد آزمایش داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه تنها دارو برای درمان زگيل تناسلي قرص هاي AHCC هستش فقط توی ایران هیچ جا پیدا نمیشه . من ...

شما شک ندارم و حاضرم قسم بخورم از عوامل سایت فراز طب هستی بخاطر اینکه دقیقا داستانی رو که جور کردی توی سایت فراز طب نوشتید، من زگیل تناسلی دارم دکترهای متعددی رفتم و گفتند گول قیمت بالا رو نخورید و از همین داروهای افزایش دهنده های سیستم ایمنی بدن مصرف کنید که ارزانتره، یعنی چی که مینویسید دو روز دیگه سرطان میگیرید؟؟؟تویه سایتتون هم نوشتید بین ۵ تا ۱۰سال دیگه سرطان میگیرید در صورتیکه تحقیق کردم زین ۱۰هزار نفر زن توی امریکا که آلوده زه ویروس hpvبودن فقط۱۶۴نفر تازه سلول پیش سرطانی گرفتن نه خود سرطان، ای کاش بخود بیاییم و سعی نکنیم با شارلاتان بازی مردم رو فریب بدیم 

تو روحت استارتر . مهمونام یک ساعت دیگه میان من نشستم گریه میکنم 😂😂😂 من نوع ۶ رو دارم . ولی زگیل ن ...

سلام به همه

تنها دارو برای درمان زگيل تناسلي قرص هاي AHCC هستش فقط توی ایران هیچ جا پیدا نمیشه . من یک بسته از قرص  AHCC   پلاتینیوم رو اول از سایت مالتینا گرفتم البته بیچارم کردن تا برسه بیشتر از 4 - 5 ماه طول کشید اشکمو دراوردن تا بهم تحویل بدن ولی 2 تا بسته بعدی رو از شرکت فرازطب گرفتم . همون روز هم که واریز کردم بهم تحویل دادن

.. من الان 3 ماهه دارم استفاده می کنم از یک ماهه پیش زگیل هام یکی یکی دارن خشک میشن و می افتن .. یه قطره و یک کرم هم کنارش استفاده می کنم. اون قطره و کرم هم نمی دونم چیه خودشون کناره قرص برام فرستادن

به شما هم پیشنهاد می کنم جای اینکه انقدر نگران باشین یکم هزینه کنید و خودتون رو درمان کنید

سلامتی آدم ارزشش خیلی بیشتره ... خودتون رو درمان نکنید دو روز دیگه سرطان می گیرید اون موقع 100 برابرش رو باید خرجه سرطان بکنید

آدرس سایتشون رو یادم نیست ولی توی گوگل هم به فارسی بزنید " فرازطب " سایتشون رو براتون میاره .. تماس میگیرید میفرستن

سلام به همه تنها دارو برای درمان زگيل تناسلي قرص هاي AHCC هستش فقط توی ایران هیچ جا پیدا نمیشه . من ...

عه چه جالب😅😅😅قشنگ دارید سر مردم کلاه میذارید.اتفاقا دقیقا کلمه به کلمه پست شمارو تو نظرات یه سایت دیگه به اسم یک اقا دیدم.کنجکاو شدم تحقیق کنم.حد اقل دیالوگتون رو یکم عوض کنید یکی دو خط کم و زیاد کنید.دیگه مطمئن شدم کلاه بردارید.سایتتون نه اسم داره نه رسم هیچ علامت اعتماد الکترونیکی نداره یا حتی علامت تایید فتا رو هم نداره😌😌😌هنوز هم هستند مردمانی که گول امثال شمارو نخورند

[QUOTE=98703227]تازه آزمایش دادم عزیزم هنوزم های ریسک مثبت هستم و متاسفانه رحمم با سلولهای پیش سرطانی درگیر شده باید ...[/QUOTسلام ببخشید شما خیلی وقته اج پی وی دارید که متوجه نشدید سلول ها تغییری کرده؟اخه منم دارم دکتر گفته بیا کولپو تا ببینم وضعیتت چه جوره خیلی میترسم که برای منم اینجوری شده باشه 

سلام بچه ها ،من سال ۹۶  زگیل تناسلی گرفتم اونم از مطب لیزر مو ، خیلی هم خاستم زگیلا رو ازبین ببرم با سرکه سیب و لیزر ولی لامصب باز زگیل میزد ، بلاخره تصمیم گرفتم ahcc بخرم و خریدم . واقعا از همون هفته اول نتیجه داد و دیگه زگیل نزد . من نمدونم از کجا میخاید تهیه کنید چون اسم ببرم فکر میکنید تبلیعه . هدفم کمک کردن به شماست .  اون زمان اگه یادم باشه باید روزی ۴تا کپسول ۷۵۰ میخوردم ولی چون هم گرون بود هم میترسیدم عوارص داشته باشه روزی ۳ تا میخوردم ، کلهم ۴تا بسته ۷۵۰میلی سفارش دادم خوردم دوماهه  تست دادم منفی شد . الان بخاطر دلار خیلی گرون شده فکر کنم ، ولی خیلی اعصاب خورد کن بود من خیلی گریه  میکردم ولی خدارو شکر خوب شدم الانم هر کی داره پول مهمتر از سلامتی نیس ، اگه میتونه کپسولاشو بخره ، جواب میده ،من از دکتر جباری تو سایتش دیدم پیشنهاد میده ،دیگه مطمین شدم و خریدم . هر کی پولشو نداره  خود قارچای شیتاکه رو آز نت سرچ کنه یه دکتری کرج هس پرورش میده قارچارو بخره مصرف کنه ارزونتره . فقط ممکنه انزیم های کبدش کم و زیاد شه با اصل قارچ ها که اونو بعدش با داروهای دیگه میشه درمان کرد خیلی ضرر انچنانی نداره . کسی کمکی خاست پیام بده خوشحال میشم کمکش کنم . من سیر درمانمو همه چیو خوندم و تست کردم اخرش ahccجواب داد  

عزیزم دوستتون کامل درمان شدن؟

به یکی از دوستان همینجا هم گفتم اون زمان خیلی نگران بود اما یادمه یکبار برای همکارم پرسیدم گفت حتما سایت آزمایشگاه نیلو را بخون دراین مورد ...آرامش میگیر .. به همکارمم گفتم و خیلی دعا کرد

من ۵ ساله که علائمم رفع شده ولی ظاهرا خیلی کسایی هستند که با بالا بردن سیستم ایمنی بدنشون تونست ...

عزیزم منم دارم میشه راهنماییم کنی حالم خیلی بده توروخدابگومشکلت کلاحل شده؟