2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ایت الله تبریزیان

2440 بازدید | 37 پست

ببینید دوستان خوبم من چند جا توضیح دادم

مادر من خودش توی همین طب سنتی کلی مطالعه داره و کلاس میذاره احتمالا اسمشو بگم اصفهانیا میشناسینش و من اصلا مخالف طب قدیم نیستم ولی یسری چیزا رو نذارین به خوردتون بدن

الان چند سالیه دانشکده های طب سنتی شروع به گسترش کردن مثلا دانشکده شهید بهشتی تهران قم مشهد

اینا از دانشجوهای پزشکی که فارغ التحصیل شدن هرساله تعدادی رو قبول میکنن و داخل دانشکده ها اتفاقا از حکیم های خیلی قدرتمند برای تدریس استفاده میشه . کتاب تالیف میکنن و میخوان این رشته رو مثل فوق تخصص به چند شاخه پوست ناباروری داخلی و ... تقسیم کنن

پزشکایی که داخل این مراکزن بسیار باسوادن و برای درمان هم از طب مدرن و هم از طب سنتی اسلامی استفاده میکنن

حالا شما اطرافتون یسری ادم بولد شدن مثل همین تبریزیان که کلی اشتباه داره مثلا اینکه برای اپاندیسیت میگه ی راه درمان مدرن انتی بیوتیکه و ما به جای انتی بیوتیک به فرد سیر میدیم

درسته که سیر خاصیت انتی بیوتیکی داره ولی درمان اپاندیسیت اصلا و اصلا انتی بیوتیک نیست و فقط اورژانس جراحیه

حالا درسته مثلا سیاهدانه عسل خیلی برای ناباروری خوبه و خیلی هم جواب میده ولی برای بیماری های اصلی و مهمتون اگه میخواین به کسی مراجعه کنین که طب کار کرده به این پزشکانی که داخل این دانشکده ها هستند مراجعه کنید و به کسی که به خاطر درمان های غلطش در دادگاه محکوم شد و از کشور رفته اتکا نکنین

این حرفای من از سر دلسوزی بود خودتون صلاح کارتون رو میدونین 

لایک نکنید🙂‍↔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اسم و ادرس مادرتون را بدید پزشکای سنتی اصفهان یکی دکتر کریمی بکی مظاهری و یکی هم نصر میشناسم مراجعه کردم ولی هم راحت نبودم زیاد هم واقعا تجویزاشون متفاوت و گرون و بعۻا متناقضبوده حتی به طب اسلامیها هم مراجعه کردم از کاردان پور و باقری و نیری البته برا یه مشکلم خیلی خوب بود

uni ke tadris mishe tebe sonnati hast ke az ghadim bude faghat alan shode akademik

tabrizian kollan ye tebe nozohoor daravorde ke tebe eslami hast va vezarat behdasht hamrad karde in teb ro vali tarafdarash esrar daran ke dar morede bimari haye la alaj ham natije dade va gharbi ha nemizaran pishraft kone nakone elme pezeshki bere zire soal.!!!!! vala ede aye roshd dadane angosht va darman ci pi ro ham daran va hata otism!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
uni ke tadris mishe tebe sonnati hast ke az ghadim bude faghat alan shode akademik tabrizian kollan ...

من فیلم رشد انگشت رو دیدم رشدی نبود درواقع زخمش ترمیم شد 

اتفاقا دانشکده ها از طب امام صادق استفاده میکنن ولی در بعضی بیماری ها جراحی واجبه

لایک نکنید🙂‍↔️

اتفاقا تبریزیان خیییییلی هم خوبه برای یه مشکل که من داشتم یکسال پیش دکتر های طب سنتی دانشگاه رفته و باسوادی ک شما میگید رفتم یه عالمه دارو ،یه عالمه هزینه کردم ...اخرش هیچ ...هم پولم رفت هم وقتم هم انرژیم

داروهای تبریزیان رو مصرف کردم 1هفته ای خوب شدم الانم یکساله بیماریم برنگشته با30هزار تومن درمان شدم

در صورتیکه برای دکتر های دانشگاه رفته 1میلیون هزینه کردم 

مگه ابو علی سینا دانشگاه رفته بود که الان همه دارن تو دنیا کتاباشو تدریس میکنن....

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
میشه اسم و ادرس مادرتون را بدید پزشکای سنتی اصفهان یکی دکتر کریمی بکی مظاهری و یکی هم نصر میشناسم مر ...

عزیزم من ی عالمه صحبت کردم

مادر من هم خودش ۷ ۸ تا کتاب خونده و همین بیماری های کوچیک سرماخوردگی

ناباروری اینا رو درمان میکنه

شما بهتره اگه کارتون گیره برین دانشکده طب سنتی قم یا تهران پیش ادمای درست

لایک نکنید🙂‍↔️

وای نتونستم بخونم کاش فارسی مینوشتید

mibakhshi laptipam keyborde farsi nadare. khodamam finglish doos ndaram

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من فیلم رشد انگشت رو دیدم رشدی نبود درواقع زخمش ترمیم شد  اتفاقا دانشکده ها از طب امام صادق اس ...

شما مشکلت با تبریزیان چیه؟؟

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
عزیزم من ی عالمه صحبت کردم مادر من هم خودش ۷ ۸ تا کتاب خونده و همین بیماری های کوچیک سرماخوردگی نا ...

من تهراننمیتونم برم ولی دکتر مظاهری استاد دانشگاه اصفهان ولی چه فایده داروهاشون گرون و خارجی خب باید با همون چیزای گیاهی باشه شما مگه نمیگید اصفهان هستین