ببینید دوستان خوبم من چند جا توضیح دادم
مادر من خودش توی همین طب سنتی کلی مطالعه داره و کلاس میذاره احتمالا اسمشو بگم اصفهانیا میشناسینش و من اصلا مخالف طب قدیم نیستم ولی یسری چیزا رو نذارین به خوردتون بدن
الان چند سالیه دانشکده های طب سنتی شروع به گسترش کردن مثلا دانشکده شهید بهشتی تهران قم مشهد
اینا از دانشجوهای پزشکی که فارغ التحصیل شدن هرساله تعدادی رو قبول میکنن و داخل دانشکده ها اتفاقا از حکیم های خیلی قدرتمند برای تدریس استفاده میشه . کتاب تالیف میکنن و میخوان این رشته رو مثل فوق تخصص به چند شاخه پوست ناباروری داخلی و ... تقسیم کنن
پزشکایی که داخل این مراکزن بسیار باسوادن و برای درمان هم از طب مدرن و هم از طب سنتی اسلامی استفاده میکنن
حالا شما اطرافتون یسری ادم بولد شدن مثل همین تبریزیان که کلی اشتباه داره مثلا اینکه برای اپاندیسیت میگه ی راه درمان مدرن انتی بیوتیکه و ما به جای انتی بیوتیک به فرد سیر میدیم
درسته که سیر خاصیت انتی بیوتیکی داره ولی درمان اپاندیسیت اصلا و اصلا انتی بیوتیک نیست و فقط اورژانس جراحیه
حالا درسته مثلا سیاهدانه عسل خیلی برای ناباروری خوبه و خیلی هم جواب میده ولی برای بیماری های اصلی و مهمتون اگه میخواین به کسی مراجعه کنین که طب کار کرده به این پزشکانی که داخل این دانشکده ها هستند مراجعه کنید و به کسی که به خاطر درمان های غلطش در دادگاه محکوم شد و از کشور رفته اتکا نکنین
این حرفای من از سر دلسوزی بود خودتون صلاح کارتون رو میدونین