2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ایت الله تبریزیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 37 پست
اتفاقا تبریزیان خیییییلی هم خوبه برای یه مشکل که من داشتم یکسال پیش دکتر های طب سنتی دانشگاه رفته و ...

زمان بوعلی سینا دانشگاه به شکل امروزی  وجود نداشته وگرنه احتمالا میرفتن...و اینکه هررررر فردی با هر مشکلی رو نمیشه به طب سنتی ارجاع داد هر چند سیستم  درمانمون هم پر از خطاس و دانشگاهامون هم همچین بی ایراد نیست

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خودتون اون کسایی که شاگردان ایشون معرفی میکنن رو تصور کنین کی و کجا تعلیم دیدن و چی بلدن

عزیزم چون بهم اطلاع دادین بهم تایپیک زدین نظراتمومیگم

اولا:شماهنوزدرک درستی ازطب اسلامی وتعریف دقیقش روندارین اثباتشم اینکه میگین طب سنتی اسلامی واین اولین اشتباه شما،طب سنتی برپایه تجربه بشری ودارای کهن وقدمت تاریخی است ولی طب اسلامی برپایه وحی که ازطریق وحی این طب دراختیاراهل بیت ع قرارگرفتن

دوماایت الله تبریزیان پدرطب اسلامی هستن وازطریق اجتهاددراحادیث پزشکی به این علم دست پیداکردن ناگفته نماندایشان پدرمرحموشون ازحکیمان طب سنتی بودن

سوماشمافقط یه مثال ازسیاهدانه وسیرگفتین برای نمونه درمانهای ایشون درحالی که بدای آپاندیست درمانی که همیشه ذکرمیکنین مصرف سیاهدانه وعسل باترکیب ومقداری که من الان یادم نیست منتهامن چیزی که به عینه دیدم وقبول میکنم اونم اینکه من شخصی رونزدشون بردم که پزشکان گفته بودن درعرض شش ماه نابینامیشن ولی چهارساله تحت نظرایشونن ودرمان شدن

جراحی که شمابرای اپاندیس میگی کاملااشتباه پزشکی مدرن هست چرابایدبرای درمان بیماری به این سادگی قسمتی ازبدن ازش جدابشه اگرواقعامادرتون اهل طب سنتی هستن بعیدمیدونم ندونین که حتی دکترخیراندیش به عنوان پدرطب سنتی جراحی اپاندیس روقبول ندارن ودرمان خودشون وایت الله تبریزیان دراین مورد یکیه وبایدبگم به عنوان دوحکیم کاملاباهم همکاری دارن 

درضمن دانشگاه فلان وفلان دیگه ثابت شده نشانه علمی بوده ودرست بودن نیست وگرنه ابن سیناکه تودانشگاه فلان تحصیل نکرده بود پس ازطریق تجربه خودش واساتیدحکیمش علمی روداشت که الان تودانشگاهای دنیاتدریس میشه واقعابه نظرت درزمان قدیم اپاندیس روجراحی میکردن ویاواقعامیمردن واشخاصی مثل ابن سینادرمانی براش نداشتن؟؟؟؟؟

به نظرم ردکردن طب سنتی وطب اسلامی جهالت مدرن وبی سوادی مدرن هست که مردم گرفتارشن.

وهزاران مورده دیگه برای نقض شماکه واقعاتوحوصله تایپیک نیست.

انسانم آرزوست .....

کی گفته آیت اله تبریزیان رفته خارج از کشور؟؟؟

نمیدونم چرا باهاشون انقدر مشکل داری

منکه خودم تو سیستم بهداشت و درمانم میفهمم طب مدرن

علی الخصوص تو کشور خودمون بیشتر دنبال درامد زاییه متاسفانه 

ولی طب اسلامی هدفش درمان افراد به صورت ریشه ای هست

اتفاقا تبریزیان خیییییلی هم خوبه برای یه مشکل که من داشتم یکسال پیش دکتر های طب سنتی دانشگاه رفته و ...

مطمئنی پیش متخصص طب سنتی رفتی عزیزم؟

دکترا داشت؟

اصولا انقد هزینش نمیشه

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم چون بهم اطلاع دادین بهم تایپیک زدین نظراتمومیگم اولا:شماهنوزدرک درستی ازطب اسلامی وتعریف دقیق ...

بنظرم در مورد مرگ و میر زیاد بخاطر بیماری یه تحقیق بکن

نظرهمه محترمه

دلایل شما برای من قانع کننده نیست

دلایل من برای شما

امیدوارم هیچموقع نیاز به جراحی و طب مدرن پیدا نکنی عزیزم

لایک نکنید🙂‍↔️

بنظرم در مورد مرگ و میر زیاد بخاطر بیماری یه تحقیق بکن نظرهمه محترمه دلایل شما برای من قانع کننده ...

نظرشماهم قابل احترام

من طب مدرن رونفی نکردم

واینکه من سالهاست درزمینه پزشکی تحقیق میکنم وضمن اینکه برادرخودم پزشک هستن(البته نه ازدانشگاههای ایران ) منتهاطب مدرن طب سنتی وطب اسلامی رومطالعه وتحقیق کردن ونظرشون اینه که همه این علوم درکنارهم بایداستفاده بشن

انسانم آرزوست .....
نظرشماهم قابل احترام من طب مدرن رونفی نکردم واینکه من سالهاست درزمینه پزشکی تحقیق میکنم وضمن اینکه ...

دقیقا منم بخاطر همین میگفتم باید پزشکایی که بعد دوره عمومی میرن دکترای طب سنتی مراجعه کنن مردم

باور کن تبریزیان خیلی اناتومی نمیدونه !!

لایک نکنید🙂‍↔️

دقیقا منم بخاطر همین میگفتم باید پزشکایی که بعد دوره عمومی میرن دکترای طب سنتی مراجعه کنن مردم باور ...

مشخصه شماباشخص آیت الله تبریزیان مشکل دارین وگرنه نه شخص شماونه هیچ فردی ازعوام صلاحیت زیرسوال بردن ایشون رونداره درهرحال به نظرم نیازی به اثبات ایشون به شمانیست فعلاکه نمایندگانی ازاروپادرحال کمک به ایشون برای ساخت سازمان جهانی طب اسلامی هستن واینکه کتب ایشون دردانشگاهای دنیادرحال تدریس هستش برای ایشون کافیه.

متاسفانه ملت مابه کمارفتن ولی توهم هوشیاری دارن.

انسانم آرزوست .....
مشخصه شماباشخص آیت الله تبریزیان مشکل دارین وگرنه نه شخص شماونه هیچ فردی ازعوام صلاحیت زیرسوال بردن ...

واقعا متاسفم

چه دشمنی اخه

واقعا لحن صحبتتون رو دوست ندارم

عوام؟؟

کتاب ایشون کجا تدریس میشه؟

اسم کتابشون رو لطف کنین حداقل!!

لایک نکنید🙂‍↔️

خود تبریزیان محکوم شد دیگه برای همین رفت از ایران

سلام عزیزم من دیروزتاپیک زدم برای درمان شقاق وشمام توش شرکت کردیدمن این هفته ازتبریزیان نوبت ویزیت گرفتم اصفهانم پس چرامیگیدایران نیس؟یعنی فایده نداره؟منکه خیلی دلخوش کرده بودم😔😔