عزیزم چون بهم اطلاع دادین بهم تایپیک زدین نظراتمومیگم
اولا:شماهنوزدرک درستی ازطب اسلامی وتعریف دقیقش روندارین اثباتشم اینکه میگین طب سنتی اسلامی واین اولین اشتباه شما،طب سنتی برپایه تجربه بشری ودارای کهن وقدمت تاریخی است ولی طب اسلامی برپایه وحی که ازطریق وحی این طب دراختیاراهل بیت ع قرارگرفتن
دوماایت الله تبریزیان پدرطب اسلامی هستن وازطریق اجتهاددراحادیث پزشکی به این علم دست پیداکردن ناگفته نماندایشان پدرمرحموشون ازحکیمان طب سنتی بودن
سوماشمافقط یه مثال ازسیاهدانه وسیرگفتین برای نمونه درمانهای ایشون درحالی که بدای آپاندیست درمانی که همیشه ذکرمیکنین مصرف سیاهدانه وعسل باترکیب ومقداری که من الان یادم نیست منتهامن چیزی که به عینه دیدم وقبول میکنم اونم اینکه من شخصی رونزدشون بردم که پزشکان گفته بودن درعرض شش ماه نابینامیشن ولی چهارساله تحت نظرایشونن ودرمان شدن
جراحی که شمابرای اپاندیس میگی کاملااشتباه پزشکی مدرن هست چرابایدبرای درمان بیماری به این سادگی قسمتی ازبدن ازش جدابشه اگرواقعامادرتون اهل طب سنتی هستن بعیدمیدونم ندونین که حتی دکترخیراندیش به عنوان پدرطب سنتی جراحی اپاندیس روقبول ندارن ودرمان خودشون وایت الله تبریزیان دراین مورد یکیه وبایدبگم به عنوان دوحکیم کاملاباهم همکاری دارن
درضمن دانشگاه فلان وفلان دیگه ثابت شده نشانه علمی بوده ودرست بودن نیست وگرنه ابن سیناکه تودانشگاه فلان تحصیل نکرده بود پس ازطریق تجربه خودش واساتیدحکیمش علمی روداشت که الان تودانشگاهای دنیاتدریس میشه واقعابه نظرت درزمان قدیم اپاندیس روجراحی میکردن ویاواقعامیمردن واشخاصی مثل ابن سینادرمانی براش نداشتن؟؟؟؟؟
به نظرم ردکردن طب سنتی وطب اسلامی جهالت مدرن وبی سوادی مدرن هست که مردم گرفتارشن.
وهزاران مورده دیگه برای نقض شماکه واقعاتوحوصله تایپیک نیست.