2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره مادرشوهر فقط واسه همینه ک پشت سرش حرف بزنی😂👿

دقيقا اونم مادر شوهر من كه اصلا نگم برات يك كلمه خدايي نكرده حرف بزني همون ثانيه هزار تا جواب ميندازه سر دلت تا حال بياي

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤

@ششيربرنج  

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
واي عزيزم چه بدجور ولي خب پدرتم حق داشته!مگه نه؟

بابام خودش تا اومد شوهرم و کتک زد،اولش شوهرم هی گفت حاجی احترام ریش سفیدتو میذارم،ولی بابام گفت من احترام نمیخام،بالاخره شوهرم یه مشت بهش زدکه چشم بابام کبود کرد و بابام رفت پزشکی قانونی و بعدم شکایت و تقاضای دیه و حالا هم توقیف حقوق شوهرم،شوهرمم وقتی فهمید بابام حقوقش توقیف کرده رفت در خونشون شروع کرد سروصدا کردن و فحش دادن وتهدید به کشتن بابام.

بعد ظهری زدم شیر حموم و خراب کردم می دونسم همسرم شدیدا عصبی میشه چون هر وخت رفتم حموم یه چیزی از شان ...

افرین دوست خرابکارم همینجوری گندبزن اذامه بده😂😂😂😂

یبار شورم بستنی خریده بود تو خیابون بودیم 

بستنی رو از جلدش درآوردم اومدم ک جلدشو بندازم تو جوب بستنی رو انداختم جای جلدش

کنارم ی دختره بود گفتش خاله حیف نبود ؟ گفتم چی؟ گفتش بستنی گفتم مگ چی شده؟گفتش انداختی جوب 

بعد دستمو نگاه کردم دیدم جلدش دستمه😅😅

تیکر تولد همسرم😊
بابام خودش تا اومد شوهرم و کتک زد،اولش شوهرم هی گفت حاجی احترام ریش سفیدتو میذارم،ولی بابام گفت من ا ...

اوه اوه چه وضعي شد ايشالله درست ميشه عزيزم😔نميشه خودت با پدرت حرف بزني؟منصرفش كني يه جوري

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤