2789

من تازه تل گ رام نصب کرده بودم زدم رو شکلکا یهو دیدم یه استیکر خیلی بد اومد .دوست بیشعورم فرستاده بود زدم روش که پاک کنم رفت تو گروه اونم خانوادگی ،دختر عموم اومد گفت وای دختر این چیه فرستادی گفتم اشتباه شدو این حرفا گفت من پوششت میدم کسی نفهمه نزدیک صد تا پشت سرهم پست فرستاد تو گروه یهو شوهر عمه بیشعورم گفت وای ببینید چی فرستاده منم از خجالت تا یک ماه تو گروه پیدام نشد ینی نابود شدم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم تو خواب نداري؟

مامان بخدا دلم درد میکنه😖😖😖

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
اوه اوه چه وضعي شد ايشالله درست ميشه عزيزم😔نميشه خودت با پدرت حرف بزني؟منصرفش كني يه جوري

متاسفانه بابام خیلی هم پولکی هست،از پول دیه اش نمیگذره،شوهرمم کنترل عصبانیت نداره. و حالا واقعا بینشون گیر افتادم تا جاییکه به جدایی فکرمیکنم و مستقل شدن،که نه باشوهرم باشم نه با پدرم. اما دودلم و نمیدونم واقعا حق با کی هست؟