اره واقعا الان همسرم از حموم در بیاد یه دیقه بعدش من برم یهو پام تو نذاشته ترق یه چیزی تو حموم نابود میشه کل شیرالات با چسب بهم وصلن یعنی یه جور خیلی ضایع خودشونم گرونن همسرم میگه موقع تحویل خونه فقط باید یه ملیون جریمه حموم کردن تو رو بدم😂😂
خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه امتحان فردا و که آسون و کم حجمم هست هنوز شروع نکردم. الانم حال ندارم حتی بخوابم 🙁🙁
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
روز اخر عادتمم هست ولی همش زیردلم درد میکنه نمیدونم چم شده😞😞😞
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
مشکل اینجاس که خسته هستم نیازی نیس بشم😬تو رو خدا دعا کنین بخیر بگذره