2789
روز اخر عادتمم هست ولی همش زیردلم درد میکنه نمیدونم چم شده😞😞😞

چيزي نيست عزيزم نگران نباش چيز باد دار احيانا نخوردي؟😧😧 .

منم نهايت وسطاي هفته ديگه بايد بشم از الان الائمش اومده شروع كردم جوش زدن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای نبات خوبه یااویشن یا حوله گرم کن بزار

اصلا فایده نداره سابقه نداشته اینجوری بشم حالت تهووکه نگم برات گلاب به روت همش بالا میارمو به زور میرم دستشویی همش عرق میکنم یا لرز میکنم 

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
خسته نباشی پهلوووون

فدات😬دعا بفرمایین

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
چيزي نيست عزيزم نگران نباش چيز باد دار احيانا نخوردي؟😧😧 . منم نهايت وسطاي هفته ديگه بايد بشم از ا ...

اوووف ننه از جوش نگم که ۲تازده بزرگ اینقدرم درد میکنن صبحا صورتمو به زور میشورم😭😭😭😭

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
عزیزم حتما برو دکتر ایشالا ک خوب بشی 

ممنون عزیزم😘

من نميتونم قضاوت كنم😢ولي شما ميگي اول پدرت زده! بهتر بود شكايت نميكرد حالا بازم شكايت كرد ديه نميخو ...

ممنون گلم،خودمم فکر نمیکردم وقتی دارم زندگی میکنم بابام به شکایتش ادامه بده ولی متاسفانه چون پای پول وسط بود ،افتاد دنبالش،الان زندگی خودمو شوهرم مثل دوتا همخونه میگذره و فقط به هم سلام می کنیم.هروقتم اسم بابام میاد شوهرم کلی فحش به خانوادم میده  و اصلا ملاحظه منو دخترمم نمیکنه بخاطر همین به جدایی فکرمیکنم

فداتم گلم خیلی گناداری تووو😪

خدا نکنه عزیزم 😘همون بگو باید این حرفت و به همسرم نشون بدم بگم همه می دونن تقصیر من نیس من گنا دالم😞😳😁

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
ممنون گلم،خودمم فکر نمیکردم وقتی دارم زندگی میکنم بابام به شکایتش ادامه بده ولی متاسفانه چون پای پول ...

تا جايي كه توان داري اگر فكر ميكني زندگيت ارزش داره درستش كن اما اگه ديدي نه واقعا نميشه برو سراغ گزينه اخر

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤