2777
2789
عنوان

داستان زندگی من از کودکی تا ازدواج.بیایین دوستای گلم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 395814 بازدید | 2029 پست
اسی خیلی کار اشتباهی کردی برای سکه ها ر و حرف پدر مادرت حرف زدی هم غرور اونا رو شکستی هم ارزش&n ...

رپز بله برون من دقیقا این مشمل پیش اومد منم رو حرف بابام موندم تا وقتی اونا قبول کردن و هرچی خواسته بوذ نوشتن بعد با بابام صحبت کردم گفتم کمش کنه. اینجوری هیچکس ناراحت نشد

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشت شصتمو حس نمیکنم دیگه😖😖 دیر مینویسم دارم فکر میکنم با جزئیات بنویسم 

میشه منم به دوستی دعوت کنین گگتون نکنک منتظرم

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
استارتر احترامی ک خانوادش نذاشتن رو از خانواده شوهرش خواسته  چون تو زندگیش کمبود این موضوع رو ...

اخه با جنگ و دعوا که احرتام نمیشه این احرتامه که احترام میاره نه اینکه تو تیش و فیش کنی بعد اونا بیان موس موس

وای چقد آنلاااااایــــــــن😀😀😀😀😀😀 فک کنم یه هفتادتایی میشیم درسته😀

197😲😲😲😲

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
آره دقیقا.استارتر خیلی هم زبون میریزه.بابا یکم خود دار باش

عاخه الان نصف ملت بيخيال عروسي ميشن 

ايشون جهاز درست كه نبرده كادوهاشم خانوادش بردن خوردن

اونوقت ميگه داغ عروسي موند به دلم

عروسي خواستنت چيه ديگه

بشين زندگي كن خب

كدوم مادرشوهري لگن زيره عروس مياره كه ايشون ناراحته مادرشوهرش باهاش قهر كردع

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
اخه با جنگ و دعوا که احرتام نمیشه این احرتامه که احترام میاره نه اینکه تو تیش و فیش کنی بعد اونا بیا ...

شک نکنم شما خواهرشوهرشی  

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

پارت چهل و چهارم

خلاصه اون انقباضات تا شب ادامه داشت.تا اینکه خوابم برد و نصف شب از شدت درد از خواب پریدم یادمه ساعت ۲ بود.انقدر درد داشتم که نفس نمیتونستم بکشم.شروع کردم داد هوار و ناله کردن شوهرم زنگ زد اورژانس اومد و احتمال زایمان زودرس دادن.منتقل شدم بیمارستان و معاینه شدم.بله دو فینگر باز بودم.دکتر گفت ۹۵ درصد احتمال داره زایمان کنی ممکنم هست بیشتر از این باز نشی.اما من دردای زایمانم گرفته بود و خونم مثل چی ازم میرفت.شوهرم کارای بستریو انجام داد تک و تنها رفتم تو بخش.کسایی که درد زایمان یا سقط کشیدن نیدونن چی میگم از درد روی پا نمیتونستم وایستم.با کلی جیغ و داد لباسای بیمارستانو پوشیدم رو تخت خوابیدم و باز هم گریه و ناله.بهم شیاف دادم مسکن بود انگار اب رو اتیش بود.اون چندساعتو تا ساعت ملاقات خوابیدم.بیدار شدم دیدم‌مادرشوهرم‌تو سرش زنون داره میاد تو شوهرم بالا سرم بود همه میگفتن طوری نمیشه دکتر گفته بهتری.بعد ساعت ملاقات همه رفتن و خالم که متاهله اومد پیشم موند.۱۰ دیقه بعد از ساعت ملاقات دردام شروع شد باز.این دفعه با شدت بیشتر.تب و لرز وزرداب بالا اوردن.۴ تا پتو کشیدن روم اما از تب و لرز جیغ میزدم.از شدت درد میله های تختو گاز میردم.شده بودم ۴_۵ فینگر بهم امپول فشار زدن که زودتر زایمان کنم.با زدن امپول دیگه نفسم بالا نمی اومد از درد و فقط استفراغ داشتم.هرچی دکترو پیج میکردن نمی اومد بالا.به هرجایی چنگ میزدم تا درد کم بشه التماس میکردم مسکن بهم بدن پرستارا بالا سرم گریه میکردن.ماما اومد معاینه کرد گفت فول شده ببرینش اتاق زایمان.تا برن تخت بیارن ببرنم یهو حس کرده یه چیزی اومد بیرون.کیسه ابم بود سالمه سالم.ماما کیسه رو ترکوند بچمو دیدم موهاشو ناخناشو دست و پا زدنشو.اما فقط چندثانیه بود و بعدش تموم کرد.باورم نمیشد بچمو از دست دادم.اما انقدرم درد کشیده بودم که وقتی دردا تموم شد از حال رفتم.

آهای زندگی تو یه دل خوش به من بدهکاری😔😔💔💔 باردار نیستم،به یاد روزایی که باردار بودم و بچم نموند تیکر زدم دلم تنگ میشه واسه اون روزام😔😢