2777
2789
به گزارش عرش نیوز ؛وب سایت وابسته به روزنامه آس اسپانیا با انتشار تصاویر ویدئویی مربوط به دو صحنه مشکوک بازی ایران و آرژانتین مدعی شد که داور این بازی دو پنالتی را برای ایران نگرفت.
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم چرا ما خودمون رو باور نداریم قبل بازی یادتون همه می گفتن ما 10 تا گل می خوریم و فلان و بهمان و ... فقط تضعیف روحیه می کردن دعا می کردم بازی رو ببریم نه واسه اینکه صعود کنیم واسه اینکه عزت نفس مردممون بهشون برگرده و خودشونو رو باور کنن خوب اونا هم ادم هستن مریخی نیستن که اینقدر ازشون می ترسیم دو تا پا دارن و یه سر مثه ما
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
من نمیدونم این آشغال با وجدانش میخواد چیکار کنه ؟ حق یازده نفر بازیکن که از جون مایه گذاشتن حقه مربی و کادری که با دل و جون کار کردن حقه یه ملت که تمام دیشب دست و دلشون رو به آسمون بود
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
حسینیه جان اینکه ما باور نداریم به این دلیله که آنها بهترین شرایط براشون فراهم هست و تعلیماتی که آنها دیدند بچه های ما ندیدند همین مسی را وقتی که بچه بوده استعدادش را کشف کردند و هزینه های گزافی برای درمان هورمونیش پرداخت کردند که قدش بلندتر شود ، بچه های ما این امکانات را نداشتند ولی دیشب نشان دادند که فوق العاده هستند دستمزد تمام بازیکنهای ما به اندازه دستمزد کمترین آنهاست ، با یک حساب دو دو تا چهار تا ما باید با چند تا گل می باختیم ولی این بچه ها بودند که با غیرتشون از تمام توانشان استفاده کردند ، خدا خیرشان دهد
زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فکر نکنم خریده باشنش خب طرفدار ارژانتین و مسی بوده دیگه بعدشم صربه بغل گوش بوسنی دو حالت داره یا میخاد بوسنی ببره یا از ایران متنفره به خاطر کمک های ایران به بوسنی در هر صورت خدا وجدانشو بلایه جونش کنه اما مابه همین برد پر افتخارمون شادیم
بچه ها ظریفن.ضعیفن,لطیفن ,یادم باشه,یادمون باشه چینی نازک کودکی شونو نشکنیم[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
بازیکن بی تربیت ارژانتین چوب پرچم کنار زمین رو کنددددددد و هیچ کس بهش هیچی نگفت در صورتی که این حرکت کارت زردددد دارهههه!!!!!! انقدر بی شعور و بی فرهنگ بودن که یکی دیگه از بازیکنا زبون درازی می کرد به ما!! واقعا که!!!! یعنی نشون میده از قبل با داورا هماهنگ شده که کی برنده است!!! ایران عالییییییی بوددددد
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن