2777
2789
اره یه فرش دست باف با نماد های ایرانی و جام جهانی برایه مسی اورده بودن اخه اون عنتر چه میدونه این چیه افتابه براش خوب بود گوجه
بچه ها ظریفن.ضعیفن,لطیفن ,یادم باشه,یادمون باشه چینی نازک کودکی شونو نشکنیم[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسی که وظیفه خودش را انجام داد ولی داور گند زد بی لیاقت
زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
اگه داوری درست بود گل مسیهم جای خودش خوب بود اگه ارژانتین 11 نفره بازی میکرد ادم دلش نمیسوخت اما داور با اونا بود برایه همینه گل مسی اذیت میکنه همه رو
بچه ها ظریفن.ضعیفن,لطیفن ,یادم باشه,یادمون باشه چینی نازک کودکی شونو نشکنیم[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ولی خدا کنه ارژانتین از نیجریه ببره بعد ایران بوسنیه عنو سوراخ سوراخکنه ایشالله تا داور صرب بمیره هر چی باشه اونا از ایرانی ها متنفرن
حالا خوبه داور عرب نذاشتن برای ما بازم جای شکرش باقیه والاااااااااااا
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
بازی بچه ها ستودنی بود ولی از این بدشانسی من که حالم گرفته شد ، شادی نداره که بعضیها براشون فرقی نمیکنه فقط دنبال بهانه هستند برای عشق و حال خودشون
زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷