2777
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 71 پست

اینم بگم از لحاظ مالی ضعیفیم خیلی بابت خرید خونه شصت میلیون بدهکاریم ولی خونه رو به نامم زد قرض از برادر وپدرش گرفت خرید هیچکس خبر نداره خونه به اسم منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندوقت کارم شد گریه واقعا بهم ریختم به پسرمون حساسه جونش اصلا قسم نمیخوره تو این سه سال اصلا یکبارم قسم نخورده جونش سر این قضیه گفت به مرگ پسرمون قسم هیچی نیست اون شماره رو مسدود کردم بهم پیام نده گفت به خدا هیچی نیست من حسی به هیچکس ندارم فقط تو رو دوست دارم برای نون خودمون موندم یکی دیگع رو میخوام چکار من خودم میشناسم من طلبه ام نه خیانت میکنم نه ولت میکنم

از زندگی به کل افتادم کارم شب روز شد گریه دیگه حتی بغلشم نمیرفتم دم به دقیقه هم اون پیامها رو توسرش میزدم اینم بگم اصلا سروضعش بهم ریخته است به خودش نمیرسه غیبت نداره مثلا خونه نیاد تنهام بذاره تو این دروغ حتی یکبارم ازش دروغ نشنیدم

بیست ونه جفتمون بیست ونه

جی بگم ... از طرفی اصرارش به رمز گوشی 

از طرفی اون پیاما و اینکه اگر متوجه نمیشدی تا کجا پیش میرفت...

از طرف دیگه قسم و انکارش

بهتره بری پیش مشاور خانواده... من خیلی برات ناراحت شدم. چون اینجوری شک از دورن نابود میکنه آدمو

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

میگه به خدا کاری نکردم که شرمنده تو باشم شرمنده خدای خودم باشم اینم بگم نمازاش همیشه سروقته خیلی مقید به نماز وقرآنه گفت دیدی من پیامی ندیدم اون سرطانیه من بهش مشاوره میدادم به خدا میگم خواهرامم حسرت زندگیم دارن چون فوق العاده آدم خوبیه

گوشیش از اول ازدواجمون رمز داشت به خدا همه خواهرام حسرت زندگیمو دارن چون زندگیم خیلی خوبه جونش واسه من وپسرمون درمیره از هیچی کوتاهی نمیکنه از هیچی میگه به خدا فقط مشاوره بوده اون پیام چرت داده دیدی که من ندا دم اونم سرطانیه

بهش گفتم من عیب وایرادی داشتم حتما تو چرا ال کردی حتی حرف طلاق زدم گفت تو هیچ ایرادی نداری به خدا زندگیمو دوست دارم حرف طلاق نزن بهم اعتماد کن من خیانتکار نیستم