2777
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 71 پست
نه چون میدونم میخواد بگه فرصت بده بهش

بنظرم برو مشاوره. ببین نظر مشاوره چیه.

با فرصت دادن و مهربونی شک و شبه برطرف نمیشه.

باید ببینی مشاوره متخصص چی میگه. لازمم نیست به کسی بگی ، میتونی به بهونه خرید از بازار بری مشاوره

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی بهش شک دارم متاسفانه اعتمادم بهش ازبین رفت واقعا بهم ریختم پیش همه جا جار زدم گفت آبروم بردی ولی برام مهم نیست خدا بالاسرمن شاهده خطایی نکردم من زندگیمو دوست دارم هیچوقت به زنم خیانت نمیکنم نه فکری نه چیز دیگه حتی گریه کرد خلیم گریه کرد که به خدا هیچی نیست خودت عذاب نده من داغون نکن ولی من بهش بی اعتماد شدم

با مشاوره رفتن من مشکل نداره اصلا

خب برو دیگه . بهتر از اینه با فکر و خیال زندگی کنی. مشاوره خانواده در اصل برای مشورت گرفتن و پیدا کردن راه درسته

ولی دلم شکست با ابنکه شوهرم هیچی بهش نگفته بودپیامها رو دیدم ولی پیام اون زنیکه همش جلوی چشممه

وا مگه نمیگی شوهرم بهش گفته بیا ایمو؟!

خیلی همدیگه رو دوست داریم میگم خیلی مقید به نماز روزه است چهارسال پشت هم پیاده میره کربلا واقعا میشینه نوحه امام حسین میذاره از ته دل گریه میکنه هیچ بدی نداره حتی چشم ناپاکم نیست رابطه زناشوییمون هم گرمه گرمه میگه به خدا فقط مشاوره میدادم دیگه نمیدم به مرگ پسرمون قسم به مرگ پدر مادر قسم هیچی نیست نخواهد بود مسدودشکردم

خیلی همدیگه رو دوست داریم میگم خیلی مقید به نماز روزه است چهارسال پشت هم پیاده میره کربلا واقعا میشی ...

خب ولش کن ببخشش به امام حسین.... انسان گاهی درگیر مسایل اشتباهی میشه. بگذر خواهر من.

منم حرفمو پس میگیرم چون فکر نمیکردم شوهرت آدمی به این خوبی باشه. خدا ببخشه هممون رو

اگر نوشتمو خوی ریپلایم کن.

برو بشین سر زندگیت و اینو بدون که گاهی اشتباهی تو زندگی هر آدمی رخ میده و ما معصوم نیستیم.

نمیدونم الانم دارم گریه میکنم چون عشقمون پاکه همدیگه رو خیلی دوست داریم بدبختی تو این چهارسال هیچ خطایی دروغی هیچ بدی ندیدم واقعا قلبش پاکه خیلی برای ما زحمتمیکشه تو هیچی برامون کم نمیذاره به خداحتی برای خودش لباس نمیخره که تو وپسرم مهمترین

استارتر نوشته بالامو بخون

خیلی داغونم خدا اون زن لعنت کنه هیچوقت حلالش نمیکنم به شوهرم گفتم تو شاید قصدت خیر بود ولی اون عوضی با حرفاش تو رو از راه به در میکرد بالاخره گفت من زندگیمو دوست دارم تو این چهارسال چه بدی ازم دیدی من تو مخل همه میشناسن هیچ کس برام مهم نیست ولی خدا برام مهمه از تو قایم کردم از خدا چی اون که میبینه بهم اعتماد کن تو روم نیار خردم نکن من هرزه نیستم به خدا عاشق زندگیمم