سلام چهارساله ازدواج کردم همسرم طلبه است یه پسر سه ساله داریم بهم خیلی محبت داره همه جوره پشتمه زندگیم خیلی خوب بود تا اینکه ماه قبل پیام به گوشیش اومد که من لیلام دوست زینب زینب نیم ساعته بهوش اومده
عزیزم اگر نظر من رو میخوای به دختره پیام بده من همسر این آقام و دفعه ی بعد میام تو محل زندگیت و اونجا جلوی مردم اسکرین پیامهات رو به همسرم نشون همه میدم.
تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگر نظر من رو میخوای به دختره پیام بده من همسر این آقام و دفعه ی بعد میام تو محل زندگیت و اونج ...
منم بودم هم دختره هم شوهرم باهم ج......ر میدادم. دیگه به طلبه هم نمیشه اعتماد کرد
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حتی ما خونه خریدیم مستاجر بودیم کل خونه به اسم منه گفت اگر نمیخواستمت که خونه رو به نامت نمیکردم گفت حاضرم دست رو قرآن بذارم که هیچی نیست ما تخرانیم اون عفریته تو فارس
شماره اش نذاشت بردارم همچنان هم بهم محبت داره میگم رمز گوشیت باز بذار میگه من خدا هم بیاد پایین گوشی ...
توام بگو بهمون خدا قسم از این ثانیه دیکه هیچ اعتمادی بهت ندارم مگر اثبات کنی بی گناهیو گوشیت رو باز کنی مگر کاری کردی که میترسی لو بری؟ من میتونم پرینت مکالمات و پیامکت رو با دستور قانونی در بیارم
تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
حتی شوهرم ایمو رو وصل کرده بود توش نوشته بود بیا ایمو ببینمت که دختره نوشته بود کار دارم بعدا میام تو این چهارسال ازش,بدی دروغ هیچی ندیدم برعکس همه از خانواده خودم تا کل محل سرش قسم میخورن چون آزار اصلا نداره من هیچ بدی ندیدم تو این چهارسال
گفتم تو مشاوره میدادی اون به چه حقی به تو گفته عشقم خرس خواب آلوی من چطوری نوشتی بیا ایمو تو خواستی اون ببینی گفت به خدا ندیدم کار به خانواده هامون کشید همه خانواده اش صف شدن که داداش ما پاکه زندگیش دوست داره
گفتم اعتمادم بهت ازبین رفت تو آدم کثیفی هستی چرا بهم خیانت کردی گفت به خدا نکردم نمیکنم هیچوقت من طلبه ام صدنفر پشتم نماز میخونن انقدر کافر نیستم برم پیش نمازشم اینم بگم واقعا تو محل همه رو سرش قسم میخورن برای مسجد تندتند میگن بیا پشت تو نماز بخونیم
دست رو قرآن میخواست بذاره مادرش نذاشت که قرآن گناه داره فقط هم به حرف منه من کلا ازادم من تو هیچی محدود نمیکنه خیلیا حسرت زندگیمو میخورن خوش اخلاق وساده است ولی این پیام لعنتی خراب کرد