2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229230 بازدید | 3046 پست

چقدر این تاپیک خلوت شده دیگه هیشکی فعال نیست چرا هیشکی از جذب هایی که انجام داده نمی گه😞😞😞

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

من اومدم بگم 

بچه ها من دو باره دو تا جذب خیلی محال داشتم 

دو تا اتفاق که باورش واسه خودم و اطرافیانم عجیب و محاله با جذب به دست اوردم

خدایا ممنونم 

خدایا شکرت منو میبینی صدای منو میشنوی و دعای منو و خواسته منو اجابت کردی

الحمدلله رب العالمین

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سجده شکر

سجده شکر برابر است با تمام گنجها دنبا و آخرت .. پس با دقت آن را بخوان

فضیلت سجده شکر

بسیاری از ما نه فضیلت این سجده را میدانیم و نه کیفیت قرآئت آن را (1) هرگاه بنده ای نماز خود را خوانده (سپس) سجده شکر را به جای آورد - خداوند حجاب میان بنده خود و فرشتگانش را کنار میزند و به ملائکه میفرماید: ای فرشتگان من به بنده ام نگاه کنید فریضه مرا انجام داده و عهدم را تمام و پس از آن در جهت پاسداشت تمام نعمتهایم سجده شکر به جای آورد- ای ملائکه ام پاداش این بنده ام چیست ؟

پس ملائکه میگویند : خداوندا ( رحمتت )...

خداوند دوباره از ملائکه میپرسد :ای ملائکه ام پاداش این بنده ام چیست ؟

پس ملائکه میگویند : خداوندا ( جنت و بهشتت )...

پس ملائکه میگویند : خداوندا ( رفع هرگونه هم و غم از او )...

پس ملائکه میگویند : خداوندا ما علمی جز آنچه به ما آموختی نداریم ...

پس آنگاه خداوند میفرماید : پاداش این بنده ام این است ( همانگونه که او از من تشکر کرد من نیز از او تشکر میکنم ) - ( و با فضلم به سوی او خواهم رفت ) ( و رحمتم را به او نشان می دهم)

😊

چه ضرری دارد تا ما هر روز سجده شکر را به جای نیاوریم ؟ و این تنها یک سجده است و یک نماز نیست؟  بهتراست که فرد با طهارت و به سوی قبله سجده شکر را به جای آورد.وهرکسی که نعمتی بر او نازل شده و یا بلایی از او دفع گردیده زیباست که سجده شکر بر درگاه خداوند به جای آورد خواه این فرد با وضو باشد یا نباشد و خواه به سوی قبله بوده باشد و یا خیر.

💥نصیحت..سجده شکر را پس از هر نماز به جای آورید.. و 3 مرتبه بگویید شکراً لله یا 3 مرتبه الحمد لله

😊

هر روز باید تصور کرد واسه خواسته ؟

من تونستم حالمو خیلیی خوب کنم 

الان یه ماهه حالم عالیه هیچی نمیتونه حالمو بد کنه 

به اینده امید دارم

خواستمم پیدا کردن یه فرد ایده ال بود

از تصور کردن خسته شدم 

حتما برای جذب باید تصور کرد؟

فایل های سابلیمینال رو هر روز گوش میدم و شکرگذاری میکنم

من به هر چی بخوام میرسم💚
هر روز باید تصور کرد واسه خواسته ؟ من تونستم حالمو خیلیی خوب کنم  الان یه ماهه حالم عالیه هیچ ...

زندگی عادیتو داشته باش عزیزم. الزامی نیست که حتما هر روز این کارو انجام بدی، ولی هر روز باید حالت خوب باشه، هر روز باید انرژی مثبت باشی تا دریافتت هم مثبت باشه. خودتو خسته نکن. امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیره و بهترین‌ها برات اتفاق بیوفته.  

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چه ضرری دارد تا ما هر روز سجده شکر را به جای نیاوریم ؟ و این تنها یک سجده است و یک نماز نیست؟   ...

خیلی خوشحالم که جذبهای به قول خودت محال داشتی. امیدوارم هر روزت قشنگتر از روز قبل باشه.  

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چقدر این تاپیک خلوت شده دیگه هیشکی فعال نیست چرا هیشکی از جذب هایی که انجام داده نمی گه😞😞😞

من خودم سرم شلوغه و سرگرم اسباب‌کشی و جابجایی هستم. فقط در حدی که بیام سر بزنم و اگر پیامی بود جواب بدم که متاسفانه خبری نبود.

من خودم سرم شلوغه و سرگرم اسباب‌کشی و جابجایی هستم. فقط در حدی که بیام سر بزنم و اگر پیامی بود جواب ...

سلام شیرین جان. انشالله به سلامتی و شادی و دل خوش

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54

آره متاسفانه تایپیک خیلی خلوته. دیدی میگن طی این مرحله بی همرهی خضر مکن.... داشتن یه راهنما و نیز همگروهی خیلی مفیده ادم خودشو با بقیه مقایسه میکنه ببینه کجای کاره. اشتباهاتش کجاست. ولی وقتی تایپیک خلوته ادم حس تنهایی میکنه. 

من خودم بگم حال کلی م از تابستون تا الان عالیه. یه چند هفته است که بدلیل بعضی مسایل یکم درگیرم ولی خب با افت و خیز در کل غلبه با حس مثبت دارم. جذبهای کوچیک داشتم اما دو تا خواسته مهم دارم که هنوز هیچ نرسیدم. البته الان که دقیق فکر کردم دیدم بزرگترین خواسته من رسیدن به آرامش روحی ، خلاصی از افسردگی، پیدا کردن حس اعتماد به خدا، و نترسیدن از تنهایی، دوست شدن با خودم، پیدا کردن جهانبینی برا زندگیم و .... و در کل مثبت اندیشی و مثبت زیستی بوده، که به همه اینا رسیدم. و با وجود رخداد وقایع مختلف توی زندگیم توی این فاصله 4 ماه گذشته از آشنایی با قانون جذب، ولی هنوز ثابت قدمم. شاید ساعتی از بعضی روزها یکم کج شدم از این مسیر ، مثلا غرغرو شدم یا غیبت کردم از عصبانیت، یا یکم منفی شدم ولی باور کنید توی همون حال هم میدونستم دارم از عصبانیت بهانه الکی میارم و منفی اونموقع حقیقی نیست.

ولی خب علی الرغم همه اینا دو خواسته مهم دارم که برای یکیش هر روز دارم تلاش میکنم و اون یکی هم دست من نیست و این دو تا همچنان برام آرزویند.

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54
آره متاسفانه تایپیک خیلی خلوته. دیدی میگن طی این مرحله بی همرهی خضر مکن.... داشتن یه راهنما و نیز هم ...

عزیزم من مطمینم تو به خواسته هات میرسی 

اینو همیشه مد نظر داشته باشیم

حدیث داریم از امام صادق(ع) که وقتی میخواید دعا کنید، انگار کنید که دعاتون مستجاب شده و پشت دره. یعنی باید اطمینان صد در صد داشته باشید تا برآورده بشه

😊
ان شا الله به سلامتی همین که سلامتین خدا رو شکر شیرین جان کدوم شهرین؟

ممنونم دوست خوبم. من ساکن شهر پرند هستم.