2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229236 بازدید | 3046 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای گلم 😊😊 منم یسری جذب های موفقی داشتم که واقعا خوشحالم بخاطرشون . و هر روز خدا رو از ته دلم شکر میکنم 😊😊 خدایا شکرت شکرت شکرت خیلی زیاد . 

.

بسوال داشتم بچه ها اینکه ما از شادی هامون برای کسی بگیم و بعد بگن چشم خوردی مثلا فلان اتفاق برات افتاد ایا چشم خوردن را ما جذب کردیم چون برامون باور شده که چشم میخوریم ؟؟؟؟ .

از طرفی چشم زخم را پیامبرو ائمه هم قبول داشتن . نظر شما چیه ؟ 

‌.

از طرفی قانون جذب میگه فقط دست اوردها و موفقیت هاتو بگو همیشه از طرفی من به چشم زخم اعتقاد دارم 🙈 چه باید کرد . لطفا نگید کلا حرف نزن 😂 چون نمیشه 😁😂

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
نه🙁🙁 چه نشونه ای مثلا؟

بذار مثال بزنم، مثلا من دلم میخواد ماشین سوناتا بخرم! وقتی توی مسیر درست قرار گرفته باشم، هر روز توی خیابون بین تمام ماشین‌هایی که از خیابون رد میشن، چند تا سوناتا به چشمم میاد. مثلا اگر تا قبل از این من هفته‌ای یه بار سوناتا میدیدم، الآن روزی دو سه بار میبینم. به این میگن نشونه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

چقدر از طرفی نوشتم 😁 

یسوال دیگه هم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید . بچه ها من یه مدتی بود برای اعصابم قرص میخوردم اینجا که با مثبت اندیشی اشنا شدم دیدم حال روحیم بهتره قرص هامو کم کم قطع کردم . ولی یه مدتیه احساس میکنم دارم همونجور که قبلا بودم میشم . 

چه تمرین هایی برام دارید که دوباره نرم تو فاز افسردگی و اعصاب خوردی 

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
سلام دوستای گلم 😊😊 منم یسری جذب های موفقی داشتم که واقعا خوشحالم بخاطرشون . و هر روز خدا رو از ته ...

سلام عزیزم. چرا باید بگیم حرف نزن    اتفاقا حرف بزن، بلکه تاپیک از این سکوت دربیاد. 

دوست گلم چشم زخم واقعیت داره، اگر هم خدای نکرده این اتفاق برای ما بیوفته خودمون جذبش کردیم. ولی اینکه توی قانون جذب میگن از موفقیت‌هات و اهداف و خواسته‌هات صحبت کن، درسته، ولی یه نکته داره، اونم اینه که نباید به هر کسی گفته بشه. مثلا وقتی میدونی اگر به دوستت یا خواهرت یا جاریت یا ... در مورد هدفت حرفی بزنی، میگه نمیشه یا میگه اتفاقی شده و شانس آوردی و در کل انرژی منفی میده نباید بگی! 

و مورد دیگه اینکه خودت، چه زمانی که در مورد خودت میخوای حرف بزنی، چه زمانی که موفقیت و شادی دیگرانُ میشنوی حتما ذکر لاحول ولا قوة الا بالله و ماشاءاله رو بگو. حتی از اینکه بلند بگی هم خجالت نکش.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام عزیزم. چرا باید بگیم حرف نزن     اتفاقا حرف بزن، بلکه تاپیک از این سکوت دربیاد.  ...

منظورم از حرف نزدن این بود که نگید پیش کسی از زندگیت حرف نزن 😂 نه اینجا 🙈 .

.

مرسی نی نی شیرن جانم که همیشه راهنمایی میدی عزیزم دنیا کار ماست خوبی هات بهت برمیگرده . ضمن اینکه من واقعا هر موقع راهنمایی بهم میدین برای آرامشت دعا میکنم 😗😗

چقدر از طرفی نوشتم 😁  یسوال دیگه هم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید . بچه ها من یه مدتی بود ب ...

چقدر خوب که تونستی قرص‌ها رو قطع کنی. فرح جان شما اگر هر روز با دیدن هر چیز قشنگ و خوب و زیبایی شکرگزاری کنی، فرصت فکر کردن به منفی‌ها و رفتن توی فاز افسردگی رو نخواهی داشت. در مورد شکرگزاری هم خیلی سخت نگیر، لزومی نداره حتما شرایط خاصی باشه، همین که یه لحظه چشمت به نور خورشید میوفته و گرمای خورشیدُ توی هوای پاییز حس میکنی بگو خدایا شکرت، همین که لبخند اعضای خانوادتو میبینی بگو خدایا شکرت... یه تمرین گفته بودیم، که یه صلوات شمار همراهتون داشته باشید و از صبح که بیدار میشید بابت هر چیزی شکرگزاری کنید، بابت یه روز دیگه که زنده هستی، بابت یه روز دیگه که اعضای خانوادت زنده و سلامتن، بابت سقف بالای سر، بابت سفره‌ صبحانه‌ای که پهنه و خانواده دورش جمع هستن، بابت خوردنی‌های توی سفره، حتی بابت ظرف‌های کثیفی که توی سینک آشپزخونه جمع میشه و باید بشوری، چون نشون میده غذایی برای خوردن داشتین، راحتی شستشوی ظرف‌ها نسبت به گذشته‌ها که آب گرم نداشتن، توی حیاط ظرف میشستن و ... یعنی اگر از صبح تا شب بخوای دقت کنی بابت خیلی چیزا باید شکرگزار باشی که راحت به 500 - 600 تا و بیشتر هم میرسه...

منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت، هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می‌آید مفرح ذات، پس در هر نفسی دو نعمت است و در هر نعمتی شکری واجب ...

منظورم از حرف نزدن این بود که نگید پیش کسی از زندگیت حرف نزن 😂 نه اینجا 🙈 . . مرسی نی نی شیرن جا ...

منم از دعای قشنگت ممنونم. واقعا توی این دنیا هیچی چیزی برای من با آرامش برابری نمیکنه. منم برای شما بهترین‌ها رو میخوام   

بذار مثال بزنم، مثلا من دلم میخواد ماشین سوناتا بخرم! وقتی توی مسیر درست قرار گرفته باشم، هر روز توی ...

من خواستم اشنا شدن با یه مرد ایده ال بود

این نشونش چیا میتونه باشه

من به هر چی بخوام میرسم💚
نه🙁🙁 چه نشونه ای مثلا؟

پس قطعا يه جاي كارو اشتباه رفتي

محاله ماارتعاش خوب بديم و تو زمينه اي ك ميخوايم نشونه نبينيم

مثل خواستگار يا روابط خوب يا پيشنهاد خوب،يا ديدن زوجاي خوب،اينا همه نشونه هستن

من خواستم اشنا شدن با یه مرد ایده ال بود این نشونش چیا میتونه باشه

همینایی که دوستمون زهرایی جان گفت میتونه نشونه باشه.