2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229236 بازدید | 3046 پست
درخواست دادم.  ولی حرفتون منطقی نیست بچه ایکه وسط جنگ و خمپاره بدنیا میاد چجوری شرایط بهتر ...

نه که امکان استفادش برای همه نباشه. همه خواه ناخواه دارن استفاده میکنن. من براتون پیام خصوصی فرستادم. دورانی رو که براتون درموردش گفتم، من اصلا قانون جذب بلد نبودم. ولی وقتی جذب یاد گرفتم و به گذشته فکر کردم دیدم تمامش جذب خودم بوده. 

همه مردم دنیا از جذب استفاده میکنن، منتها چون منفی نگری ساده‌ست اغلب آدم‌ها منفی نگر هستن و برای همه نشدن‌های زندگیشون دنبال مقصر میگردن. 

خدا رو شکر اینترنت هست و میتونید با یه سرچ ساده ببینید چقدر زیاد بودن افرادی که از فقر و نداری، رسیدن به موفقیت‌ها خیلی بزرگ... 

مغز انسان طوری برنامه‌ریزی شده که همیشه ما رو در یه محدوده امن نگه داره، و اون محدوده امن چیزی نیست، جز شرایط فعلی!!! چون بهش آگاهی داریم . ناخودآگاهِ ما میترسه از اینکه پاشو از این محدوده امن بیرون بذاره، در نتیجه برای تمام مشکلات و بدبختیاش دنبال مقصر میگرده و میگه تا جامعه درست نشه من پیشرفت نمیکنم، تا خانواده من درست نشه من پیشرفت نمیکنم، تا ... 

دوست گلم اینکه شما همه چیزو میندازید گردن سیاستمداران و دولتمردان درست نیست. نمیگم اونا وظیفه‌ای ندارن، چرا وظیفه دارن، ولی دقت کردی تا حالا هر بحرانی توی کشور اتفاق افتاده مردم زودتر دست به کار شدن؟! منِ نوعی خواستم به هموطنم کمک کنم و کردم... این من‌ها بودیم که توی زلزله و توی سیل و ... به همنوعانمون کمک کردیم. کمک‌های مردمی خیلی بیشتر و سریع‌تر از کمک‌های دولتی بوده. پس اگر بخوایم کاری کنیم میتونیم. نگو کسانی که کمک کردن مرفه بودن، چون خیلیا در حد هزار تومن هزار تومن کمک کردن، ولی کردن... 

از طرفی مگه چقدر میشه به زور دست یکیو گرفت و کمکش کرد؟ خودش چی؟ خودش نباید تلاشی بکنه؟ منی که چهار ستون بدنم سالمه، عقلم کار میکنه، نباید دنبال کار باشم؟ نباید دنبال راه برای پیشرفتم باشم؟ پس این عقل و سلامتی به چه دردم میخوره؟ قطعا اینم شنیدی که میگن از تو حرکت، از خدا برکت... یه قدمو که باید خودمون برداریم؟! 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نی نی شیرین پست من جواب نداره 😑

عزیزم من بعد از پست شما پستی گذاشته بودم که شما ناراحتی از جواب ندادن من؟! شاید کاری برام پیش اومده، شاید دارم تلفن حرف میزنم، و ... 

حالا جواب، دیگه خودت گفتی که جذب کردی دیگه، من چی بگم... خودت میدونی اشتباهت کجاست، و باید درستش کنی. اگر مطالب تاپیکو نخوندین، از اول همه رو بخونید، نکاتی داره که به دردتون میخوره. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی شیرین پست من جواب نداره 😑

اگر اجازه بدید به ترتیب پست‌ها رو جواب بدم ممنون میشم. 

من خودم برای یاد گرفتن قانون جذب هزینه پرداخت کردم، ولی اینجا رایگان دارم دانسته‌هامو منتقل میکنم. قشنگ نیست که اینجوری متوقعانه برخورد کنید. هر چند که من یاد گرفتم ناراحت نشم. 

اگر اجازه بدید به ترتیب پست‌ها رو جواب بدم ممنون میشم.  من خودم برای یاد گرفتن قانون جذب هزینه ...

من منظوری نداشتم عزیزم 

بخدا دیدم پست رو لایک کردید گفتم حتما پست رو خواندید و از من ناامیدی😕😕😕

خخخخخ

اگه جواب من باعث رنجش شما شد معذرت میخوام 

عزیزم 

اینم واسه شما👇👇👇👇👇👇👇

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😘😘😘😘

برای سلامتی من و خلاص شدنم از افکار منفی صلوات 🌷 اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجه🌷
من منظوری نداشتم عزیزم  بخدا دیدم پست رو لایک کردید گفتم حتما پست رو خواندید و از من ناامیدی😕 ...

ناراحت نشدم عزیزم. فقط اولش یه کوچولو بهم برخورد. چون من تعهدی نسبت به دیگران ندارم، اگر وقت میذارم و اندک چیزی که بلدم اینجا به بقیه یاد میدم بخاطر اینه که خودم دلم میخواد و انرژی مثبت بچه‌ها به خودم برمیگرده. امیدوارم این تاپیک برای شما هم مفید باشه و بهترین استفاده رو ازش بکنید. بهترین‌ها رو برات آرزو میکنم دوستم.   

ناراحت نشدم عزیزم. فقط اولش یه کوچولو بهم برخورد. چون من تعهدی نسبت به دیگران ندارم، اگر وقت میذارم ...

تشکر دوست عزیز🌷🌷🌷 بزرگواری خودته که اطلاعات مفیدت رو در اختیار دیگر دوستان میگراری

برای سلامتی من و خلاص شدنم از افکار منفی صلوات 🌷 اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجه🌷
شیرین جون شما خودت کجا جذبو یاد گرفتین؟

عزیزم من زمستون 96 اول با کانال امیر شریفی آشنا شدم. بعد فروردین 97 دوره نه ماهه‌شو خریدم. 

عزیزم من زمستون 96 اول با کانال امیر شریفی آشنا شدم. بعد فروردین 97 دوره نه ماهه‌شو خریدم. 

شیرین جون یکی تو همین نی نی سایت تاپیک زد برای دوره جذب امیر شریفی گفت تو تلگرام پیام بدید.من پیام دادم گفت که دوره رو 100 میده به نظرت درسته؟حتی فایل های ماه اول رو برام فرستاد ولی باز نشد 

شیرین جون یکی تو همین نی نی سایت تاپیک زد برای دوره جذب امیر شریفی گفت تو تلگرام پیام بدید.من پیام د ...

عزیزم خود آقای امیر شریفی اعلام کردن که اگر کسی میخواد دوره رو تهیه کنه به ادمینی که خودش معرفی کرده پیام بده. ادمینشون هم آقای جان‌پناه هستن. و شرایط خاصی برای استفاده از دوره گذاشتن و گفتن غیر از این باشه راضی نیستن و خب اینطوری حرام میشه. چون اون هم برای تهیه این دوره زحمت کشیده. 

ضمن اینکه دوره امیر شریفی به صورت اپلیکیشن ارائه میشه و فایل‌هاش قابلیت ارسال به دیگری رو نداره، مگر اینکه از روش ضبط بشه که کیفیتش میاد پایین. شما هم اگر میخواید دوره رو تهیه کنید برید توی سایتشون قسمتی که در مورد تهیه دوره مطلب گذاشتن، اونجا آیدی آقای جان‌پناه هست، میتونید ازشون سوال کنید. 

عزیزم. میگی هر اتفاقی تو زندگیمون میوفته مسئولش خودمونیم. حالا من سوال دارم. اون بچه ای که تو یک خان ...

عزيزم لوييس هي تو كتاب شفاي زندگي ميگه

ما خودمون پدر و مادرمون رو انتخاب ميكنيم ، اون اعتقاد داره ما مياييم تو  اين دنيا تا بِه كمال برسيم و با انتخاب همه چيز حتي پدر و مادرمون موفق ميشيم به كمال برسيم چون پدر ومادري كه انتخاب ميكنيم دقيقا كسايي هستن كه به ما كمك ميكنن تا به كمال مطلوب برسيم

بچه هايي كه تو خانواده معتاد بدنيا ميان قطعًا نياد بِه اين خانواده نياز دارن  تا بتونن بِه كمال مورد نظر برسن ولي اين انتخاب خودشونه كه اون درس لازم از خانواده رو بگيرن و راه اونا رو دنبال نكنن يا برعكس راه اشتباه رو انتخاب كنند و  راه پدر و مادرشون رو برن

پس ماييم كه همه چيز رو انتخاب ميكنيم 

نی نی شیرین جانم بازم خداقوت بحق امام حسین به همه خواسته هات برسی عزیزم تو چیزهای خوبتوبمامیبخشی ایشالا خدابهتریناروبهت ببخشه عزیزم😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

M❤❤M
نی نی شیرین جانم بازم خداقوت بحق امام حسین به همه خواسته هات برسی عزیزم تو چیزهای خوبتوبمامیبخشی ایش ...

مرسی عزیزم. ممنونم بابت دعای قشنگت 😍❤ 

منم بهترین‌ها رو براتون آرزو میکنم ❤