نه که امکان استفادش برای همه نباشه. همه خواه ناخواه دارن استفاده میکنن. من براتون پیام خصوصی فرستادم. دورانی رو که براتون درموردش گفتم، من اصلا قانون جذب بلد نبودم. ولی وقتی جذب یاد گرفتم و به گذشته فکر کردم دیدم تمامش جذب خودم بوده.
همه مردم دنیا از جذب استفاده میکنن، منتها چون منفی نگری سادهست اغلب آدمها منفی نگر هستن و برای همه نشدنهای زندگیشون دنبال مقصر میگردن.
خدا رو شکر اینترنت هست و میتونید با یه سرچ ساده ببینید چقدر زیاد بودن افرادی که از فقر و نداری، رسیدن به موفقیتها خیلی بزرگ...
مغز انسان طوری برنامهریزی شده که همیشه ما رو در یه محدوده امن نگه داره، و اون محدوده امن چیزی نیست، جز شرایط فعلی!!! چون بهش آگاهی داریم . ناخودآگاهِ ما میترسه از اینکه پاشو از این محدوده امن بیرون بذاره، در نتیجه برای تمام مشکلات و بدبختیاش دنبال مقصر میگرده و میگه تا جامعه درست نشه من پیشرفت نمیکنم، تا خانواده من درست نشه من پیشرفت نمیکنم، تا ...
دوست گلم اینکه شما همه چیزو میندازید گردن سیاستمداران و دولتمردان درست نیست. نمیگم اونا وظیفهای ندارن، چرا وظیفه دارن، ولی دقت کردی تا حالا هر بحرانی توی کشور اتفاق افتاده مردم زودتر دست به کار شدن؟! منِ نوعی خواستم به هموطنم کمک کنم و کردم... این منها بودیم که توی زلزله و توی سیل و ... به همنوعانمون کمک کردیم. کمکهای مردمی خیلی بیشتر و سریعتر از کمکهای دولتی بوده. پس اگر بخوایم کاری کنیم میتونیم. نگو کسانی که کمک کردن مرفه بودن، چون خیلیا در حد هزار تومن هزار تومن کمک کردن، ولی کردن...
از طرفی مگه چقدر میشه به زور دست یکیو گرفت و کمکش کرد؟ خودش چی؟ خودش نباید تلاشی بکنه؟ منی که چهار ستون بدنم سالمه، عقلم کار میکنه، نباید دنبال کار باشم؟ نباید دنبال راه برای پیشرفتم باشم؟ پس این عقل و سلامتی به چه دردم میخوره؟ قطعا اینم شنیدی که میگن از تو حرکت، از خدا برکت... یه قدمو که باید خودمون برداریم؟!