2777
2789
عنوان

طلسم و سحر

235 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

چه جوری میشه فهمید کسی سحر و جادومون کرده یا نه

منظورم اینه چه اتفاقهایی نشان دهنده ی سحر و جادو شدنه؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

تاپیکت میترکه الان

وگرنه کمکت میکردم😶

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بتركه  كيا باعث تركيدن ميشه  نكنيد تو رو خدا اين كارها رو

اینو دیگه نی نی یار ها میترکونن

و کسای که باور ندارن گزارش میزنن

اما ای واش میدیدن قدرتش رو تا ایمان بیارن که هیت

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

8ساله ازدواج کردم

تو این 8سال بلا بوده که پشت بلا نازل میشه سرمون

گاهی مریضی

گوهی ضرر مالی

گاهی گرفتاری

یعنی خودمم توش موندم اصلا

میگم نکنه کسی طلسمی چیزی کرده آخه

مگه میشه اینهمه گرفتاری پشت سر هم

نگا عزیز من خودم طلسم شده بودم خاهرم منو با ی خانم یهودی توی اینستا اشنا کرد خدا خیرش بده کارش خوب ب ...

چطور شد حس کردی طلسم شدی

اول ازدواج خوب شروع شده بود یا از اول همه چی درهم برهم بو

راستش اوایل زندگیم یه اتفاق خیلی بدی افتاد که احساس میکنم طرفم نفرینمون کرده

یا سحر و جادو شدیم که از گرفتاری خلاصی نداریم

مثل کسی که یکیو نفرین میکنه

الهی یه روز خوش نبینی

حالا زندگی منم ایتطوره

خسته م بخدا

راستش اوایل زندگیم یه اتفاق خیلی بدی افتاد که احساس میکنم طرفم نفرینمون کرده یا سحر و جادو شدیم که ...

اگه طلسم و.جادو شده باشید باطل شد نگران اینا نباش بعد این سعی کن تو فاز مثبت زندگی کنی که طلسم و جادو برات اثر نکنه