بازیگر مدیر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2322 عنوان طلسم و سحر | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 18 پست سلام خانوماچه جوری میشه فهمید کسی سحر و جادومون کرده یا نهمنظورم اینه چه اتفاقهایی نشان دهنده ی سحر و جادو شدنه؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم 1398/04/26 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازیگر مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2322 من کلا همه کارام بهم میخورد هرچی میخاستم پیشرفت کنم نمیتونستم کارمم از دست دادم تا با این خانم یهودی ... چقدر هزینه کردی واسه باطل کردن طلسمت؟ بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
بازیگر مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2322 اگه طلسم و.جادو شده باشید باطل شد نگران اینا نباش بعد این سعی کن تو فاز مثبت زندگی کنی که طلسم ... چطور یعنی باطل شد؟ بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
aniyaaaa عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 561 چطور یعنی باطل شد؟ با وصل شدن به قدرت مطلق تو با اینها کاری نداشته باش اینها حل شد ولی اگه میخوای چیزی بهت اثر نکنه فاز منفی رفتو مطلقا ممنوع و گرنه روز از نو روزی از نو
فاطماااگل عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 239 چقدر هزینه کردی واسه باطل کردن طلسمت؟ زیاد نشد حدود صد و پنجاهی شد ولی حودم هم بهش پنجاه شیرینی دادم بعدش ک اینقد سبک شدم برو انجا که تورا منتظرند 🌸❤