2777
2789
عنوان

بچه دوم

403 بازدید | 58 پست

خیلی مُرَدَد هستم.سنم ۳۲.بچه اولم دو سالشو تموم کرده.شرایط مالی دارم ولی حوصله و اعصابم ضعیفه!!!

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

چرا خودتو اذیت میکنی اگه حوصله و اعصابشو نداری؟!

مطمئن باش با این وجود به هر دو بچه ظلم میکنی

یکی داری عالیه دیگه، با فراغ بال همینو بزرگ کن

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تک فرزندی قدیما بد بود

همین الانشم دیگه کسی به داد کسی نمیرسه چه برسه به سالها بعد که اینا قراره بزرگ بشن!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
چرا خودتو اذیت میکنی اگه حوصله و اعصابشو نداری؟! مطمئن باش با این وجود به هر دو بچه ظلم میکنی یکی ...

آخه میگم نکه چند ساله دیگه اگه بخوام به بچه دوم فکر کنم سنم بالاتر میره

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

علم پیشرفت کرده تا 40حداقل وقت داری

برو حالشو ببر

علم پیشرفت کرده تا 40حداقل وقت داری برو حالشو ببر

مرسی گلم😍😍😍

بیار با هم بزرگ بشن من 33 سالمه  دوتا بچه هام باهم بزرگ شدن حالا راحت هستم

خیلی سخت نیست؟پسرم خیلی شیطونه

خیلی سخت نیست؟پسرم خیلی شیطونه

سخت بود خودم هم سنی نداشتم ولی حالا راحت هستم .18 سالم بود دخترم به دنیا اومد 20 سالکی پسرم .حالا دخترم بزرگ 15 سالشه پسرم 12 راحت هستم   . درست با هم می جنگ ن ولی هوای هم رو هم دارن . الان بیاری بهتره با پسرت بزرگ میشع .تا چند سال دیگه راحتی .

قربان وفای سگ ♥️

تک فرزندی خوب نیست.سه سالش که شد اقدام کن.به آینده بچه فکرکن که نه خواهری داره نه برادری تنهای تنها 

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز