ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همین الانشم دیگه کسی به داد کسی نمیرسه چه برسه به سالها بعد که اینا قراره بزرگ بشن!
ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
آخه میگم نکه چند ساله دیگه اگه بخوام به بچه دوم فکر کنم سنم بالاتر میره
علم پیشرفت کرده تا 40حداقل وقت داری
برو حالشو ببر
سخت بود خودم هم سنی نداشتم ولی حالا راحت هستم .18 سالم بود دخترم به دنیا اومد 20 سالکی پسرم .حالا دخترم بزرگ 15 سالشه پسرم 12 راحت هستم . درست با هم می جنگ ن ولی هوای هم رو هم دارن . الان بیاری بهتره با پسرت بزرگ میشع .تا چند سال دیگه راحتی .