2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 58 پست

عزیزم الان زوده واسه بچه دوم. سنتم زیاد نیس اصلا بزار بچت حداقل ۴ سالش شد اونوقت اقدام کن.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من کلا مثل کنه چسبیده به من.راه میرم با دست و پاهاش دور پام حلقه میزنه.نمیتونم راه برم.یا مدام خ ...

😂😂 پسرت بزرگ‌تر از پسر منه مال من حرف نمیزنه هنوز 

ببین دختر من اوتیسمه و بیش فعال ولی در مقابل پسرم خیلی راحته ببین چقدر پسره بددقلقه که اون یکی اصلا به چشم نمیاد بجز قسمتای مهمونی و حرف زدنش بقیه رو اینم داره 

آره خیلی کارها میکنه چند موردش و گفتم.خدایی سخته.همش یاد روزهایی میفتم که دخترم تنها بود چه خوب بود همش وقت اضافه میاوردم.کلا خواب و خوراکم معلوم بود.الان فقط خواب و خوراکم شده حرص

یک صلوات میفرستی؟
آره خیلی کارها میکنه چند موردش و گفتم.خدایی سخته.همش یاد روزهایی میفتم که دخترم تنها بود چه خوب بود ...

😕 خداکنه بهتر بشن 🤦🏻‍♀️ من دخترمو میبینم از تنهایی دراومده باز راضی ام آوردم ولی پسرم بیدار میشه صبحها تنم میلرزه میگم خدایا صبرم بده باز شروع شد  

😕 خداکنه بهتر بشن 🤦🏻‍♀️ من دخترمو میبینم از تنهایی دراومده باز راضی ام آوردم ولی پسرم بیدار میشه ...

الهیئ خدا حفظشون کنه برات.ان شاالله توانشم بهت بده.من دیگه کارم کشید به قرصهای افسردگی.شما سعی کن راهی پیدا کنی.مثل من نشی

یک صلوات میفرستی؟
😂😂 پسرت بزرگ‌تر از پسر منه مال من حرف نمیزنه هنوز  ببین دختر من اوتیسمه و بیش فعال ولی در مق ...

معم تربن دلیل اینکه بچه ها اوتیسم میشن همین واکسنایه بی در و پیکر مملکت ماست 

نزنیییییین واکسنا رو هیچ‌کار نمیشه

برای من که جلویه چشمم دو نفر از آشناهام به خاطر واکسن هم اوتیسم شدن هم فلج خیلی اثبات شده ،با اینکه دکتراشون اعتراف کردن که به خاطر واکسنه

شاید شما واکسن خارجی استفاده کردی به مشگل نخوردی 

واکسن ایران از هند میاد و میگن داغون ترین واکسن ذو داره

تحقیقات ثابت کرده که مواد تشکیل دهنده واکسنها ،خون خوک،کبد کوسه،جگر سگ و .....هست آخه چ احتیاجی به این نجاست ها دارن بچه های مظلوم و بی گناهمون

برای من که جلویه چشمم دو نفر از آشناهام به خاطر واکسن هم اوتیسم شدن هم فلج خیلی اثبات شده ،با اینکه ...

بی خیال، داریم میریم قرن 22،اوتیسم هم یه بیماری مادرزادی، بعضیا دو سه ماه اول تشخیص میدن، بعضیا میره تا مدرسه🤪🤪🤪🤪🤪

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
باور کن منم پسرم دیگه توانی برام نذاشته انقدر دنبالش میرم خیلی شیطونه تموم موهام سفید شده از بس اذیت ...

فکر نکن دختر بود حتما اروم می شد دختر من دایم در حال بپر بپره فنرهای مبلمون از کار افتاده دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز