2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 58 پست
مثل همیم البته من راضی هستم که آوردمش ولی واقعا دومیم خیلی اذیت کنه اگه اول پسرم بدنیا اومده بود هرگ ...

آخ گل گفتی.منم اگه بچه اولم شلوغ بود قطعا فکر دومی نمیبودم.الانم اصلا دلم بچه نمیخواد.

یک صلوات میفرستی؟
وای پس با چه امیدی دلت بچه دوم میخواد😱بذار یکم بزرگتر بشه.الان باردار بشی چطور میخوای دنبال اون بیف ...

آخه فقط بخاطر سنم میگم که بالاتر نره

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۳۲ سال مگه زیاده؟

نمیدونم!احساس میکنم هر سال نسبت به سال قبل آدم بیحوصله تر میشه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
یکی از فانتزیام این بود ک دو تا بچه داشتم الان باهم بزرگ شده بودن دیگه 

من به این فانتزی شما رسیدم.اما تو فانتزی های خودم اینه یکروز پسرم اذیتم نکنه راحت و بی دردسر بشینم 

یک صلوات میفرستی؟
من اولی رو ۳۲ آوردم دومی رو ۳۴  الان دو سال گذشته حس می‌کنم نود سالمه از دست دومی 🥴

به جان خودم امشب به دخترم میگفتم من الان ۹۸ سالمه 🤣🤣🤣🤣از دست داداشت پیر شدم

یک صلوات میفرستی؟
به جان خودم امشب به دخترم میگفتم من الان ۹۸ سالمه 🤣🤣🤣🤣از دست داداشت پیر شدم

😂😂😂 ببین چرا اینا اینطوری شدن 

پسر من غذا میاری یهو کاسه رو پرت میکنه سمت آدم غذا میپاشه رو آدم یه لحظه حواست پرت شه مشتی غذا میزاره دهنش من همش استرس دارم موقع غذا خوردن 

دو بار تا حالا خورده زمین خون دماغ شده یبارم از پشت با سر خورده زمین تا فرداش تعادل نداشت نمیتونست بشینه حتی 

شوهرم میگه تو نمیخواد هیچ کاری کنی فقط بشین کنار این که زنده بمونه 🤣

میشه یکم از اذیتهای پسرت بگی.منم‌میگم  

بگو دلت باز شه خواهر 

نوشتم پایینتر غذا خوردنشو مثلا 

همه رو‌ میزنه دختر بیچارمو همش گاز میگیره موهاشو میکنه اصلا دو تا بچه من انگار نه انگار تو یه خانواده تربیت شدن 

پسر من کلا مثل کنه چسبیده به من.راه میرم با دست و پاهاش دور پام حلقه میزنه.نمیتونم راه برم.یا مدام خواهرش و میزنه.بعد میام‌جداشون کنم.میگه ۱۰ تا دیگه کتکش بزنم بعد.خواهرشم‌مدام‌جیغ و گریه از دست این موجود خل و چل.الکی الکی میخنده و میزنه خواهرشو .کلا کرم زیاد میریزه.غذا نمیخوره.تا میام بخوابم منو میزنه میگه گشنمه.ده مدل غذا بیاری از هر کدوم یک ایرادی میگیره.خیلی تنبله.هر چی بگم‌گوش نمیده.میخوام برم بیرون‌حاضر نمیشه با بدبختی میبرمش بیرون.باز به بدبختی میارمش خونه.اول میگه مهمونی نمیام.باز برگشتنی از مهمونی دلش نمیخواد بیاد.تو ماشین الکی داد و هوار میکنه

یک صلوات میفرستی؟