2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 58 پست

من نمیتونم‌جای شما تصمیم بگیرم.ولی خودم دو تا بچه دارم.بس این دو تا دعوا میکنن‌منم بی اعصاب.کلا پشیمونم خدایی.چه روزای خوبی داشتم با یک فرزند.البته ناشکری نمیکنم‌ولی بچه دومم‌پسره و بی نهایت رومخه

یک صلوات میفرستی؟
من سي و پنجم يه پسر چهارساله دارم دومي يك ماه ديگه دنيا مياد برنامم واسه سومي دوسال آيندس   &nb ...

بسلامتی عزیزم.دومی دختره یا پسر؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم‌جای شما تصمیم بگیرم.ولی خودم دو تا بچه دارم.بس این دو تا دعوا میکنن‌منم بی اعصاب.کلا پشیم ...

پسرا واقعا شیطونن

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
بدجورررررر دلم‌میخواد اینقده بزنمش که از جاش بلند نشه.حیف که نمیشه😕😕😕بس لجباز و یک دنده است.

باور کن منم پسرم دیگه توانی برام نذاشته انقدر دنبالش میرم خیلی شیطونه تموم موهام سفید شده از بس اذیتم میکنه.بعضی وقتا میگم خدایا ناشکری نباشه کاش دختر بود

من نمیتونم‌جای شما تصمیم بگیرم.ولی خودم دو تا بچه دارم.بس این دو تا دعوا میکنن‌منم بی اعصاب.کلا پشیم ...

مثل همیم البته من راضی هستم که آوردمش ولی واقعا دومیم خیلی اذیت کنه اگه اول پسرم بدنیا اومده بود هرگز فکر دومی نمیکردم 

باور کن منم پسرم دیگه توانی برام نذاشته انقدر دنبالش میرم خیلی شیطونه تموم موهام سفید شده از بس اذیت ...

ربطی نداره بابا دختر من بیش فعاله انگار گلوله اتیشه اصلا قرار نداره ولی بدقلق نیست پسرم آروم‌تره شیطنتش نرماله ولی خیلی بدقلق و بدغذاست 

باور کن منم پسرم دیگه توانی برام نذاشته انقدر دنبالش میرم خیلی شیطونه تموم موهام سفید شده از بس اذیت ...

وای پس با چه امیدی دلت بچه دوم میخواد😱بذار یکم بزرگتر بشه.الان باردار بشی چطور میخوای دنبال اون بیفتی.من بچه اولم دختره و آرومم بود.خدا خیرش بده پسرم و ۶ سالشه اندازه ۶۰ سال اذیتم کرده.بخدا قشنگ قلبم تیر میکشه از دست کارهاش.حس میکنم کم میارم در مقابلش.😭😭😭

یک صلوات میفرستی؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز