2777
2789
عنوان

بچه هاتونا به چه روشی میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
برنامه خواب براش بذار مثلا سر یه ساعت خاص لباس خواب بپوشونه یا بگو خب وقت خوابه ببرش تواطاق و بگو یه ...

شیشه که میخورد 

خودش میومد میگفت شیربخورم بخوابم

قشنگ میخوابید

منم اذیت نمیکرد خیلی

حتی تو روزم میخوابید

اما از وقتی از شیشه رفته

اصلا حرف خوابو میگه نزن

هرچی بازیش میدم گولش میزنم

گریه میکنه میگه نخواب

دوستت دارم

بغلم میکنه

منم اعصابم بهم میریزه

من که اوضاع زندگیم داغون اعصاب داغون این بچه هم همش ور نیزنه نمیدونم چیکار کنم.فقط یه کریر داره گهوا ...

یه اپلیکیشن هایی هست به اسم وایت نویز، صدای لباسشویی، ماشین، هود و سشوار داره برای تا چهار پنج ماه عالیه دانلود کن ببین با کدوم آروم میشه بذار براش زود میخوابه

دنیام=شوهرم+دخترم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سینه نمیخوابه باید بدوشم بریزم تو شیشه.خیلی بچه پروییه کشیده به بابای نکبتش😐

عب نداره هرجور میدی بده فقط شکمش خوب سیر بشه اصلا شیرخشک بده بذار راحت تر و مدت طولانی بخوایه فقط شیرخشک ببلاک کامفورت بده بهش حتما که سازگاره با دل درد بچه های زیر ۳ ماه و اذیتشون نمیکنه و یبوست هم نمیده 

من بچم دوسالو ۴ ماهشه تا وقتی شیشه میخورد راحت میخوابید خوابش هم خوب بود اما دو هفتش از شیشه گرفتم ...

چراغارو خاموش کن خودتونو بزنید به خواب میاد میخوابه

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
شیرخشک میخورد تا دوماه پیش اما دوماه بود شیر پاستوریزه بهش میدادم دیگه

عزیزم😘خداحفظش کنه ولی اگه شیر پاستو ریزه میخوره چیکارش داری بزار بخوره باشیشه از سینت ک بهش شیر نمیدی خواهر کوچیکه من ٣سالشه مامانم با شیشه بهش شیر گاو میدع

قربونت برم عزیزم اگه نذارم رو پا میخواد تا ساعت سه چهار صبح یا حتی پنج صبح بیدار بمونه ... من دوست د ...

ببین تو روز فعالیتشو  زیاد کن ببرش بیرون یکم راه بره الان که هوا شبا خوبه تو حیاط شده ببر یکم بدو بدو کنه بعد بیار خونه غذاشو بده یه حمام ببرش دیگه مطمئن باش دوازده نهایتا بیهوش میشه، امتحان کن

دنیام=شوهرم+دخترم  
چراغارو خاموش کن خودتونو بزنید به خواب میاد میخوابه

گریه میکنه

بچه من ی اخلاق گندی که داری خیلی گیره

مثلا ی وقتا بستنی بخواد

هزارجور گولش میزنم بازیش میدم یا هر ترفندی بکار ببرم بیخیال نمیشه از یادش نمیره 

این خوابیدنم باباش که خوابه منم که خواب و بیدارم مدام گریه میکنه

میگه دوستت دارم مامان نخواب

اینقدر مظلومانه گریه میکنه اعصابم خورد میشه

حالا امشب که خوابش برد

شیشه شو شیر کردم گداشتم دهنش خورد

حالا میخواستم بپرسم ببینم کارم اشنباه نیس

گریه میکنه بچه من ی اخلاق گندی که داری خیلی گیره مثلا ی وقتا بستنی بخواد هزارجور گولش میزنم بازیش ...

مه بزار بخوره من خودم  تا هفت سالگی توشیشه چایی میخوردم چیکارش داری؟شیشه که طوری نیس

شیشه که میخورد  خودش میومد میگفت شیربخورم بخوابم قشنگ میخوابید منم اذیت نمیکرد خیلی حتی تو ...

عزیزدللللم، بنظرم مثلا باهم برید یه لیوان خوشگل بخر براش بگو این لیوان خوابته فقط شبا که خواستی بخوابی باهاش بخور ،اینجوری جایگزین شیشه میشه و شاید اثر کنه

دنیام=شوهرم+دخترم  
عزیزم😘خداحفظش کنه ولی اگه شیر پاستو ریزه میخوره چیکارش داری بزار بخوره باشیشه از سینت ک بهش شیر نمی ...

خب اخه هوا الان گرمه ی بیرون نیخوام برم شیرش خراب میشه

ادم بخواد مسافرت بره مصیبته

هوادهم گرم یخچالم که ندارم همراهم یا تو ماشین

بخاطر اینجور چیزاش گرفتم

هرکی هم میدید میگفت هنوز شیر میخوره😐

عزیزدللللم، بنظرم مثلا باهم برید یه لیوان خوشگل بخر براش بگو این لیوان خوابته فقط شبا که خواستی بخوا ...

لیوان نی دار پنگوئن فنجون خوشگل

اصلااااا

فقط اب میخوره باهاشون

تو شیشه خودشم فقط شیر میخوووورد فقط هیچی دیگه

حالا نمیدونم شبا بهش شیر بدم تو خواب یا وقت خواب اشتباهه