2777
2789
عنوان

بچه هاتونا به چه روشی میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
مرسی امتحان میکنم.الان خوابید مامانم خوابوندش😂

الههههی،سلامت باشه مامانت، منم اوایل اگه مامانم نبود نابود میشدم بنده خدا بیدار میشد میومد می‌برد می‌خوابند، بمیرم براش😘💜

دنیام=شوهرم+دخترم  
شیشه که میخورد  خودش میومد میگفت شیربخورم بخوابم قشنگ میخوابید منم اذیت نمیکرد خیلی حتی تو ...

توروخدا انقد این بچرو اذیت نکن😢

چقد مظلومانه من جاتو بودم این کارو ادامه میدادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

نه نان نده این بچه ها طفلکا دل درد دارن شیر خشک نان خوبه ولی مشکلش اینه که یبوست میاره و کلا شیرخشک ببلاک کامفورت دکتر دختر من گفت دادم عالی بود الان دکترش کاناداس ایران نیست...

خیلی غلیظ و چربه

الههههی،سلامت باشه مامانت، منم اوایل اگه مامانم نبود نابود میشدم بنده خدا بیدار میشد میومد می‌برد می ...

فدات عزیزم‌اره واقعا جونم مامانمه...نباشع نمیتونم از پس بچم بر بیام اونم با این روحیه داغون😁

لیوان نی دار پنگوئن فنجون خوشگل اصلااااا فقط اب میخوره باهاشون تو شیشه خودشم فقط شیر میخوووورد فق ...

من چون دخترم شیر خودمو می‌خورد تجربه ندارم، ولی گویا برای دندوناشون خوب نیست، باز بنظرم از دکترش بپرس یا از خانومایی که بچه هاشون شیشه میخورن، به هر حال راهی انتخاب کن که خودتم زیاد اذیت نشی

دنیام=شوهرم+دخترم  
فدات عزیزم‌اره واقعا جونم مامانمه...نباشع نمیتونم از پس بچم بر بیام اونم با این روحیه داغون😁

عزیزدلم چرا روحیت باید داغون باشه، ایشالا که بزودی همه چیز درست بشه💜😘

دنیام=شوهرم+دخترم  
نه نان نده این بچه ها طفلکا دل درد دارن شیر خشک نان خوبه ولی مشکلش اینه که یبوست میاره و کلا شیرخشک ...

ببلاک؟

اتفاقا پسره منم اصلا چاق نیس وزنش ۴٠ روزگی ۴٨٠٠بود ول ببینیش میگی دو کیلویه نمیدونم چرا اینجوریه.

از شیرمه یا شیرخشک.راس میگی باید به فکر یه شیرخشک دیگه باشم

عزیزدلم چرا روحیت باید داغون باشه، ایشالا که بزودی همه چیز درست بشه💜😘

قربونت😍😘

نه الان که دارم بچمو میخوابونم بهش میگم زندگی بدون پدرت هم جریان داره تا منو داری غم نداری.😁

ببلاک؟ اتفاقا پسره منم اصلا چاق نیس وزنش ۴٠ روزگی ۴٨٠٠بود ول ببینیش میگی دو کیلویه نمیدونم چرا اینج ...

ببلاک معمولی نه هاااااااا.... ببلاک کامفورت......

تا سه الی ۴ ماه بده بعدش عوض کن شیر خشکی که دوستداری بده من گیگوز دادم بع  ۴ ماه

چرا باباش هم همینحوریه لاغره بنظر میاد. هرکی بچمو میبینه میگه بهش نمیرسی لاغره ازین خرفا حرصم درمیا ...

اخه وزنش ماشاالله خیلی خوبع دیگع مدل بدنشه دیگه...

ولی ببلاک تپلهم میکنه چون خیلی غلیظ  و چربه به زورم بشوری نمئره چربیش

ببلاک معمولی نه هاااااااا.... ببلاک کامفورت...... تا سه الی ۴ ماه بده بعدش عوض کن شیر خشکی که دوستد ...

باید یسر ببرمش دکتر ببینن چی میگه.اخه یبار گفتم شیرخشکشو عوض کن گفت سیر خشک نان بهترینه برای نوزاد زیر ۶ماه