2777
2789
عنوان

بچه هاتونا به چه روشی میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 86 پست
اخه وزنش ماشاالله خیلی خوبع دیگع مدل بدنشه دیگه... ولی ببلاک تپلهم میکنه چون خیلی غلیظ  و چربه ...

وزن تولدش ٣۶٠٠ بود.یبار هم چهار گرم کم کرد بردمش دکتر گفت شیرت ابه کیفیت نداره شیرخشک دادم

باید یسر ببرمش دکتر ببینن چی میگه.اخه یبار گفتم شیرخشکشو عوض کن گفت سیر خشک نان بهترینه برای نوزاد ز ...

نمیدونم والا دکتر دختر من خیلی معروفه و الاتم کاناداس تشخیصش عالیه و اون گفت به من که نان نده یبوست میاره...ببلاک کامفورت دادم خزلی راضی بودم اولا دل درد و یبوست نمیگرفت دخترم و دوما خیلی تپل شد وبعد از ۴ ماه هم گیگوز دادم الانم از همه هم سناش ماشاالله درشت تره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم دوسالو ۴ ماهشه تا وقتی شیشه میخورد راحت میخوابید خوابش هم خوب بود اما دو هفتش از شیشه گرفتم ...

چرا شیشرو ازش گرفتی؟چه اشکالی داره بخوره!!من از خدامه دخترم شیر پاستوریزه اینجوری بخوره دوسال دو ماهشه همچنان قراره شیشه بدم بهش تا وقتی خودش نخواد مگه تا کی میخواد بخوره

چرا شیشرو ازش گرفتی؟چه اشکالی داره بخوره!!من از خدامه دخترم شیر پاستوریزه اینجوری بخوره دوسال دو ماه ...

بچت در روز چند بار شیر میخوره

بچه من روزی دو تا اگه ولش کنم سه تا شیرپاکتی میخورد

اصلا انگار باید میبود

مثل اب بود براش

بچت در روز چند بار شیر میخوره بچه من روزی دو تا اگه ولش کنم سه تا شیرپاکتی میخورد اصلا انگار باید ...

تا ندم بهش طفلی درخواست نمیکنه.خودم شیر سنتی میگیرم میجوشونم شبا میدم هر از چند گاهی روزل بخواد بخوابه یدونه 

شیرم کم بود چون ۳۶ هفته هم دنیا اومد کلا شیرم کم بود و سیرش نمیکرد الانم هم شیرخودمو میخوره و هم شیر ...

من باشیشه شیرخشک میدم همه میگن سینتو دیگه بزرگ شد نمیگیره خیلی میترسم

من باشیشه شیرخشک میدم همه میگن سینتو دیگه بزرگ شد نمیگیره خیلی میترسم

من شیشه شیر اونت سایز صفر میدم و الان خود شیشه اش و سایز یک کردم ولی سرشیشه همون صفر که شیرخودم راحت تر از شیشه میاد  این روشه منه...

بعضیا میان شیشه بزرگ و سرشیشه مناسب سن میدن مثلا ۳ تا سوراخ داره و شیر راحت میاد و بچه بی زحمت و یه دقیقه ای میخوره معلومه که شیر مادر براش سخت میاد و ول میکنه...

ولی در کل بستگی به خود بچه داره که بخواد بخوره یا نخوره بچه با بچه فرق میکنه مثلا پسرخاله من از روز اول سینه نگرفت که نگرفت سه روز گشنه موند اخرش مجبوری که نمیره از گشنگی شیر خشک دادن خورد 

بعضیا شیشه نمیخورن فقط سینه مادر....

بستگی به خود بچه داره

ولی در کل بهتره شیشه شیری انتخاب کنی که راحت تر از سینه مادر نباشه 

من از اونت با سرشیشه سایز صفر خیلی راضیم

2790
2778
2791
2779
2792