2821
2789
واسه منو که از ریشه میزنه اما دو روز بعد دوباره سبز میشن

واسه تو که خوبه والا مال منو نصفش میمونه دوباره ژیلت میکشم

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
منم اصلا روم نمیشد اما یه بار که بری بعدش برات طبیعی میشه وقتیم که میری انقد طبیعی باهات برخورد میک ...

ببخشید این حرفو میزنم اما بعضی از آقایون راضی نیستن که خانوماشون برم 

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا برای فردا وقت گرفتم واسه اپیلاسیون...چون از ژیلت کردن خسته شدم دیگه اما خب چون یه مدت شیو نم ...

اشکال نداره بزار غر بزنه 

شما بزار بلند بشه بعد یه بار برو بیا بعد همسرت دیگه اصلا نمیزاره که نری ببین چه قد خوشش میاد

واسه تو که خوبه والا مال منو نصفش میمونه دوباره ژیلت میکشم

واااای ژیلت سیاه نمیکنه؟؟؟

من بدنم پر جوش قرمز میشه وقتی ژیلت بزنم

نه آخه دوران مجردی چون اپبلاسیون میکردم موها خیلی نرمتر درمیومدن... اما الان...

خب چاره اي نيست واقعا منم الان مجبورم هردفعه ک ميرم حموم با ژيلت تمييز کنم اگه جلو شوهرت از خودت ايراد بگيري اون بيشتر توجه ميکنه و به چشمش مياد جوري رفتار کن انگار ي چيز عاديه اونم عادت ميکنه

درسته کينه خوب نيست،اما زشته يه بديايی بی جواب بمونه  
اشکال نداره بزار غر بزنه  شما بزار بلند بشه بعد یه بار برو بیا بعد همسرت دیگه اصلا نمیزاره که ...

آره گفتم بزار یه سری رو بلند شه برم اپیلاسیون بعدا اگه اوکی نبودی دوباره همون روال قبلیو ادامه میدم... 😑

ببخشید این حرفو میزنم اما بعضی از آقایون راضی نیستن که خانوماشون برم 

شما همسرت راضی نیست؟ 

عزیزم دیگه اون مرد ممکنه چه قد حساس باشه که نزاره خانومش بره

اگرنه عالیه یه بار که بری بعد میبینی خوده همسرت تشویقت میکنه که بری

چون ژیلت خوب نیس برا پوست اصلا

واااای ژیلت سیاه نمیکنه؟؟؟ من بدنم پر جوش قرمز میشه وقتی ژیلت بزنم

چرا ، ژیلت سیاه میکنه ولی مجبورم البته من فقط برای ناحیه زنانه استفاده میکنم به موهای بدنم دس نمیزنم چون کمه. تقریبا دیگه از هرچیزی استفاده کردم تو فکر اینم موم عربی هم امتحان کنم، اگه اونم نشد، با اپیلیدی میکَنَمشون😡😡😡

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
آره گفتم بزار یه سری رو بلند شه برم اپیلاسیون بعدا اگه اوکی نبودی دوباره همون روال قبلیو ادامه میدم. ...

آفرین دقیقا یه بار برو بعدش روغن رازیانه بزن البته دفه اول که میری چند لاخ مو ریزه میمونه از دفه های بعد خوب میشه

راستی شما کدوم شهری؟ 

شما همسرت راضی نیست؟  عزیزم دیگه اون مرد ممکنه چه قد حساس باشه که نزاره خانومش بره اگرنه عالی ...

من کلن به ژیلت حساسیت دارم نمیزنم.

از پودر و کرم استفاده میکنم

چرا ، ژیلت سیاه میکنه ولی مجبورم البته من فقط برای ناحیه زنانه استفاده میکنم به موهای بدنم دس نمیزنم ...

من شده به همه جام ژیلت میزنم اما به اونجام نه

حساسیت شدید دارم

آفرین دقیقا یه بار برو بعدش روغن رازیانه بزن البته دفه اول که میری چند لاخ مو ریزه میمونه از دفه های ...

نه دیگه عزممو جزم کردم ژیلت رو بزارم کنار 😤👊👊👊

ارومیه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز